Turkije kapitein kustwacht

Het plan van Erdogan werkt perfect, namelijk 1) bakken geld voor het regime Erdogan, 2) in Europa visumvrij reizen voor de Turken en 3) islamisering van Europa via de vluchtelingen-stroom.

Als Turkije nog ooit lid wordt van een EU, zal dat van een Eurabische en geïslamiseerde EU zijn. Dan kan het lidmaatschap van Turkije de laatste en definitieve uitwissing van het Joods-Christelijk-Verlichte Europa betekenen.

Newsmonkey heeft een informatief stuk. Hieronder een citaat eruit:

De vluchtelingenstroom naar Griekenland is de eerste weken van dit jaar onverminderd doorgegaan. Sinds 1 januari zijn tot begin deze week al zeker 31.000 vluchtelingen over zee naar Griekenland gereisd volgens de Internationale Organisatie voor Migratie (IOM).

Vorig jaar waagden in de hele maand januari amper 1.500 mensen de oversteek. Dat betekent dat er nu gemiddeld op een dag meer vluchtelingen naar Griekenland komen dan vorig jaar in de hele maand.

De Griekse president Prokopis Pavlopoulos heeft maandag Turkije ervan beschuldigd te weinig te doen aan de beperking van het aantal migranten dat naar Griekenland komt. De Turkse havenautoriteiten helpen volgens hem zelfs de smokkelaars van vluchtelingen. Turkije heeft eind vorig jaar een overeenkomst gesloten met de Europese Unie om in ruil voor financiële steun meer vluchtelingen binnen zijn grenzen te houden.

In een interview met de Duitse krant Süddeutsche Zeitung uitte de Griekse president echter zijn twijfel over de Turkse inzet. ‘Ik vrees dat de Turkse smokkelaars van vluchtelingen steun krijgen van de autoriteiten’, zei Pavlopoulos.

De havenautoriteiten in Turkije doen volgens de president net of ze niets in de gaten hebben. Hij zei dat Griekenland kan bewijzen dat de autoriteiten de smokkelaars een helpende hand toesteken.

Kijk ook (vanaf 5:50) naar dit item van het NOS-journaal van vrijdag 22 januari 2016. Daar krijg je het drama opgediend met veel vrouwen & kindjes en een zéér humane Turkse kustwacht die natúúrlijk de prioriteit legt bij het redden van de “vluchtelingen” als die in doodsnood zijn.

Wat we bij de NOS niet horen, natúúrlijk niet, is dat we hier het gruwelijke resultaat zien van een synergie tussen 1) de aanzuigende en gewetenloze EU-Merkel-welkomstpolitiek, 2) een nog veel gewetenlozere islamitische wereld en 3) de domheid en het opportunisme van de “vluchtelingen” zelf.

Als puntje 4), dat misschien wel puntje 1) zou moeten zijn, hadden we nog Obama’s rampzalige Arabische-Lente-politiek in het Midden-Oosten kunnen  noemen. Bij hem begonnen “Syrië”, “Irak”, “Libië” en “Egypte”. Ja, George Bush had misschien Irak niet moeten binnenvallen in 2003, maar die leefde toen nog op een roze wolk inzake de islamitische “cultuur” en de mogelijkheden daar een minimum aan fatsoen in te pompen. Hij wist nog niet dat Saddam Hoessein een natuurlijke uitingsvorm van “islam” was en niet eens de ergste.

Ja, de islamofiele en Israëlhatende linkse humanist heeft veel op zijn geweten. Maar ze zijn te dom om het te merken. Die gaan Europa nog eens een geheel nieuwe wereld binnenleiden . . . . . . .

Turkije kustwacht kindje

 

________________