VERMOORDE ZWEEDSE PLUS COMMISSARIS

Alexandra Mezher (links) werd vermoord in het tehuis voor “onbegeleide asielkinderen” waar zij werkte. Ze werd neergestoken door een van de inwoners die beweerde een 15-jarige Somaliër te zijn. Toen de Nationale Politiecommissaris Dan Eliasson (rechts) op televisie sprak over de moord, toonde hij sympathie richting de dader, maar sprak hij amper over het slachtoffer

(Door Ingrid Carlqvist, Gatestone Institute)

De sfeer op de sociale media in Zweden is momenteel bijna revolutionair. Mensen plaatsen video’s van zichzelf waarop ze de overheid beschuldigen van moord, en het opvullen van Zweden met gewelddadige mensen.

Toen Alexandra Mezher vermoord werd, was ze alleen in het verblijf met tien asielzoekers. Ze werd neergestoken door een van de “kinderen” die zij verzorgde.

Toen de Nationale Politiecommissaris, Dan Eliasson, een dag na de moord op Mezher verscheen bij de tv-show “Good Morning Sweden,” toonde hij sympathie richting de moordenaar, maar noemde hij het slachtoffer amper. Dit veroorzaakte een vurige ophef op social media.

De massa-immigratie blijft aanhoudend slachtoffers maken in Zweden. Moord, mishandeling en verkrachting zijn inmiddels dagelijkse gebeurtenissen geworden. Het kleine land, met nog geen tien miljoen inwoners, opende afgelopen jaar haar deuren opende voor maar liefst 163,000 immigranten. Het laatste slachtoffer is de 22-jarige Alexandra Mezher. Ze werd vorige week doodgestoken door een zogenaamd “onbegeleide vluchtelingenkind” in het asielzoekerscentrum waar zij werkte.

Lees verder >>>

UPDATE 14 DECEMBER 2016: