ROSSEM VAN ALIAS BART NIJMAN

Ik word van die Bart Nijman die zichzelf als van Rossem afficheert op GeenStijl toch zoooooooooo  verschrikkelijk moe! En dan heeft-ie zijn stukkie ook nog opgeslagen onder deze link:

http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2016/03/fysiek_worden_is_nooit_een_oplossing.html

Oh nee? Is fysiek worden nooit een oplossing? Dan had mijn Canadese vader nooit op het strand van Normandië moeten landen.

Ik citeer Van Rossem. Zou u zelf, lezer, de zin er uit kunnen halen waar van Rossem zijn domheid niet meer kan binnenhouden? Okay. Ik zal hem niet vet en blauw maken!

“Is dit nou de burgeroorlog waar Arnold Karskens het steeds over heeft? Dan begint-ie in hele onverwachte hoek: bij middelbare Margrietlezeressen! In bovenstaande VVS-dus-waargebeurd-video lijkt het erop dat een ogenschijnlijk doorsnee fietstasmevrouw een meisje met een hoofddoek aanvalt. Wat precies de aanleiding is, zien we niet op de video maar de mevrouw in kwestie schampert vóór het handgemeen iets over islam & aanslagen, en sputtert na het opstootje iets over hoofddoeken. Bepaald zorgelijk, als mensen met andere mensen in een handgemeen verzeilen om een stukkie stof. Toch zijn we wel benieuwd naar de aanleiding.”

Tsja. Dat stukkie stof. Ik ga mezelf maar weer eens citeren, dat blijkt toch altijd weer het beste als je de wereld wilt begrijpen . . . . . . . Ga ik mezelf citeren?  . . . . . . Nee, kijk, luister nou eens! . . . . . In een van die ootjes boven in dat zoooooooooo zit een linkje naar dit stuk van mij van september 2014 en dat heeft tot titel :

Van Rossem van GeenStijl heeft een voorlijke Belg ontdekt

Daarin wordt álles en álles en álles over de hoofddoek uitgelegd.

Nou nee, niet ááállús. Ik zie dat ik een aspectfenomeen heb vergeten: het stukje stof als oorzaak van een atoomoorlog. In 2006 (wat vroe-hoe-hóég!) schreef ik: “AAN DE OBSCURANTISTEN (3): Als een hoofddoek een Jodenster is, wat is dan een boerka?”

Daarin stond:

Ter lering zullen we hieronder samenvatten het artikel van Sylvain Ephimenco, ‘Weg Met De Hoofddoek’, (Letter & Geest 21-03-2004):

De Britse historicus Timothy Garton Ash fantaseert (NRC, 7 februari 2004) hoe twee  moslimzusjes in Frankrijk van school worden gestuurd vanwege de nieuwe Franse wet op de hoofddoekjes, hoe ze aldus bevattelijk worden voor hersenspoeling door fundamentalisten en hoe ze zich vervolgens het hart van Parijs opblazen met een “vuile kernbom” en het hele centrum van Parijs wegvagen. Fictie natuurlijk, maar illustratief voor de nucleaire kracht die Ash aan het stukje stof toekent.

Jezus Nijman! Ik geloof dat je best een goeie jongen bent! Maar leer nou eens iets van een oudere en wijzere man zoals ik.

________________