YOUTUBE VIDEO VERWIJDERS WEGENS AANZETTEN TOT HAAT

Hier stond een nu weg-gecensureerde YouTube-video https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=KYUUITM_hZ0 waarin eentje van een stelletje Mocro-bontkraagjes de volgende tekst bezigt:

“Wij zijn tegen Israël. Omdat gewoon die Joden moeten uitgeroeid worden. Omdat ze onze moslimbroeders gewoon ruïneren. Ons land kapot. Moslims, dat vinden wij ook ons land. ( . . .) dat ze die stempels op hun hoofd hebben. Ik hou daar niet van. Die stempels, je weet wel die hoed. Dan wil ik gelijk djoeken, gelijk prikken weet je. Ik heb graspin hier. Het gaat niet alleen om Israëli’s maar gewoon om Joden, Joden, Joden. Joden en israëliërs zijn voor mij hetzelfde. Ik haat die Israëli’s dus ik haat de Joden ook.”

*******************************************************

Zoals de kop boven dit artikel, zo luidt de kop in Trouw natuurlijk niet. Dat zou te stigmatiserend zijn. Trouw houdt het bij “Brussel is het werk van de duivel”, maar wel degelijk blijkt uit het artikel dat deze Marokkaanse “jongens” geloven dat Satan = Joden = Amerika. Ongetelde islamitische medemensen zijn, zoals ik al vaker heb beweerd – hier en hier – genetisch misschien maar mentaal 100% zeker defect.  Anders gezegd: hele hordes van dat volk zijn volstrekt irrationeel en resistent voor elke Rede. Zoals ook weer blijkt uit dit artikel in Trouw.

Ik zou zeggen: ga dat artikel lezen!

______________