Theodor Holman

Theodor Holman

 

Zonder meer geweldige column van Theodor Holman over de incompetente, gestoorde quasi-elite van Amsterdam die “het jihadisme” wil bestrijden met behulp van een psychiater die de 1400 jaar oude en totalitaire moordenaars-ideologie van de islam reduceert tot een puberprobleem. Ik zou zeggen: de nazislam is inderdaad toegesneden op óók het verwarde puberbrein, maar verder op elke ontregelde geest die er zijn gewelddadige gekte mee wil legitimeren. Geknipt voor elke psychopaat, die islam.

Een paar citaatjes uit Holmans column:

“Soms heeft [sic] onze stad en zijn bestuurders een psychiater nodig. Een leger psychiaters!”

“Waarom heet Islamitische Staat Islamitische Staat? Omdat het niets met het geloof te maken heeft? Omdat het pubers zijn? Is Abu Bakr al-Baghdadi een puber? Was Bin Laden een puber? Bestaat de leiding van Al Nusra of Boko Haram uit pubers? ( . . . ) Was nazisme een puberprobleem? Was fascisme een puberprobleem? Waren de ingenieurs van het fascisme pubers? Was de Lange Mars van Mao een pubersmars? Waren de RAF-leden pubers? Waren de IRA-leden pubers? Bestaat Hamas uit pubers? Was Karl Marx een puber? Lenin? Stalin? Is Theo van Gogh vermoord door een puber? Was Mohamed Atta, die de Twin Towers invloog, een puber?”


UPDATE 10 april 2016-04-10:

Een mens z’n hoofd loopt over en om tegenwoordig! Nu vergat ik het meest voor de hand liggende op te merken. Als je over psychologie en moslims praat dan praat je over Nicolai Sennels, iemand die veel met islamitische misdadigers werkte in de gevangenissen van Denemarken. Nicolai Sennels heeft teenentander gepubliceerd met de strekking “De islam maakt veel moslims crimineler en gewelddadiger” en dat is meteen de titel van een artikel dat verscheen in een essaybundel uit 2010 geredigeerd door  Wim en Sam van Rooy.

Voor Engels lezenden: hier wordt Sennels geïnterviewd door Jamie Glazov voor Front Page Magazin en hier door Robert Spencer voor zijn eigen Jihad Watch en hier door Nancy Kobrin, auteur van The Banality of Suicide Terrorism”. Hier, op Gates of Vienna, een tiental artikelen van Sennels zelf.

Hier is een uit het Engels in het Nederlands vertaald artikel van Sennels: “Waarom de islam monsters creëert”. Een passage uit dat artikel:

“De culturele en psychologische cocktail van woede, laag gevoel van eigenwaarde, slachtoffermentaliteit, bereidheid om zich blindelings te laten leiden door uiterlijk vertoon van autoriteit en een agressieve en discriminerende opvatting over niet-moslims, die moslims is opgedrongen door pijn, intimidatie en geestdodende herhalingen van bijna ontelbare verzen van de Koran die haat en geweld tegen niet-moslims bevorderen, is de reden waarom de islam monsters creëert.”

Hieronder een véél te lang interview van Robert Spencer met Sennels, maar als je even kijkluistert, krijg je een idee van de rauwe, harde, islamofobe, PVV-achtige persoonlijkheid van Sennels.

_____________

Advertenties