EENVANDAAG MOHAMED

Twee items bij actualiteiten-programma EenVandaag op vrijdag 8 april 2016. Eentje over de oorlogen tussen motorbendes en eentje over integratie-onderwijs aan moslimse vluchtelingen-kinderen.

Twee motorbendes zijn openlijk slaags geraakt in en bij een Van der Valk hotel in Rotterdam: in de bar-eetzaal is volop geschoten terwijl gezinnetjes zaten te eten, waarna het groepsgevecht op de parkeerplaats werd voortgezet. De optredende deskundigen zeggen dat deze motorbendes eigenlijk gewoon criminele organisaties zijn, een vorm van maffia, die openlijk hun misdadigheid ten toon spreiden en de burgermaatschappij uitdagen. Die ene bende, die bezig is de Hell’s Angels te verdringen, heeft eveneens een bewust symbolische naam: Mongols, zoals hun officiële website ons vertelt, naar de “the Mongol Empire that was led by Genghis Khan. The Mongols divided and conquered big countries throughout Eastern Europe in the early 1200’s.”

Dus die Mongols zijn van plan de wereld te gaan veroveren. Maar dat gaat niet lukken. Het historische rijk van de Super-Downers duurde ook maar van 1206 tot 1368. Dat komt omdat de historische paardmongolen en de moderne motormongolen net zulke gewone criminele bendes waren en zijn als de Italiaanse en Amerikaanse maffia’s of de Chinese triades.

Daarom is dat islamitische vluchtelingen-jongetje uit het tweede item van EenVandaag vele malen verontrustender, want vertegenwoordiger van een misdaadorganisatie die van God zelf opdracht heeft gekregen de wereld te onderwerpen. Moslims staan in dienst van een nazisme-plus, of ze het nou beseffen of niet. Ze zijn met die onderwerping al 1400 jaar bezig en het ziet er naar uit dat het ze in de 21ste eeuw gaat lukken.

Dat jongetje dus: ga vanaf 7:45 kijken naar de reportage over “integratie-onderwijs” aan vluchtelingenkinderen. Kijk vooral goed naar “Mohamed” uit Syrië die 7 maanden in Nederland is en al een heel aardig mondje Nederlands praat. Hieronder, op deze still uit de reportage van EenVandaag ziet u met welke insteek hij naar Nederland is gekomen.

EENVANDAAG MOHAMED 2

Ik garandeer u persoonlijk dat hij ook over 7 jaar of 70 jaar (als hij tijd van leven heeft) nog geen greintje veranderd zal zijn, net zoals de hele moslimgemeenschap niet zal veranderen, niet zal integreren en wel zal groeien. Ik heb namelijk zo langzamerhand te veel ervaring met moslims van allerlei gradaties van schijnbare geïntegreerdheid. Vlak onder die oppervlakte zit in 9 van de 10 gevallen een harde, onveranderbare islamitische kern. Moslims “integreren” in het beste geval precies genoeg om sociaal-economisch te kunnen functioneren. Ze volgen het patroon dat moslims al 1400 jaar volgen: ze veroveren een cultuur en na de slachtpartijen beginnen ze te parasiteren op de bestaande structuren, kennis en creativiteit en verstikken die cultuur tegelijk langzaam. Zo gauw de “oelema”, de priesterkaste van de islam, zijn zuignappen en tentakels overal in die cultuur lang genoeg heeft vast gezet, is zo’n cultuur leeggezogen en leeggebloed.

Wat zegt u? Ze zijn nú toch niet binnengekomen met slachtpartijen? Nee, dat deden ze vroeger, tot zo’n beetje 1683 toen ze voor het laatst voor Wenen stonden, want toen waren ze technologisch nog niet overvleugeld door het Westen. Voordien kon hun seksueel-demografisch aangedreven “religie”, in feite een soldaten-veroveraars-ideologie, nog wedijveren met het Westen. En het slachten is natuurlijk ook nu niet echt uitgebleven: vanaf de Twin Towers heeft de terreur van moslims in het Westen gelijke tred gehouden met de groei van het aandeel moslims in de bevolking en met de stille, “vreedzame” vormen van jihad en islamisering.

Enfin, dat moslimse mijnheertje bij EenVandaag . . . . . . . bekijkluister hem en voel de harde onveranderbare kern van een onhervormbare moordenaars-ideologie.

WHAT MAKES ISLAM SO DIFFERENT

TELLER AANSLAGEN

Zie voor de actuele stand: “The Religion of Peace“.
_______________

 

Advertenties