De Groet Honing-eter: het lijkt zo'n onschuldig beestje met een vegetarische naam bovendien

De Grote Honing-eter: het lijkt zo’n onschuldig beestje met een vegetarische naam bovendien . . . .

Vergeet die titel. Gelul. Allemaal aandachttrekkerij. Alhoewel . . . . . Maar ik had deze morgen een schuin oog op de Marathon van Rotterdam en er was na 40 minuten een kopgroep van uitsluitend zwarte medemensen. Er zijn de laatste jaren steeds meer kopgroepen waarin bijna nog alleen maar ebbenhout-getinten. Bij boksen bijvoorbeeld. De enige die de eer van het witte ras nog hoog houdt is Daphne Schippers. Dus zou er misschien toch een genetisch dingetje meespelen?

Neem nou de Grote Honing-eter. Dat is een vogel en die zag ik bij een EO-natuur-docu toen ik zó moe was dat ik bij de EO naar een natuur-docu keek. Die vogel legde zijn ei in een vreemd nest van een vreemde vogel die zijn nest ondergronds had en die we de Sukkeline zullen noemen. Het ei van de Honing-eter kwam iets eerder uit, want daar had ze voor gezorgd door haar ei binnenslichaams al vóór te broeden. Toen de eieren van de Sukkeline uitkwamen was het jong van de Honingeter al geboren. De baby-Honing-eter was nog blind, maar had al een stevige snavel en hij begon onmiddellijk blind in te hakken op de baby’s van de Sukkeline net zo lang tot ze dood waren. We konden hier getuige van zijn doordat er een speciale infra-rood-camera ondergronds geïnstalleerd was.

Om de concurrentie te vermoorden, kon het jong van de Honingeter niet de eieren van de gastvogel van hoog uit de boom uit het nest flikkeren, zoals het koekoeksjong doet zo gauw het geboren is. Die moeder-koekoek heeft trouwens ook dat mechanisme om haar ei binnenbuiks vóór te broeden, zodat het eerder uitkomt dan die van de Sukkeline van dienst.

Toen ik daar zo naar zat te kijken, vroeg ik me af of er in de natuur toch genetische factoren aan het werk zijn. Neem nou het verschil tussen een krokodil en een slang en een leeuw. Je zou toch zeggen dat zoiets genetisch is. En dan heb je binnen de soorten ook enorme verschillen. Ik kom nu alleen op de Bonobo’s en de Bavianen, de neukers en de knokkers, maar de deskundigen weten vast meer intra-species-varianten

En dan heb je nog de moslims, dat zijn tegelijk neukers én knokkers. Ja, ik neem reuzenstappen. Ik heb wel eens gezegd dat die islam alleen over neuken gaat . . . . . . . . . . en de manieren om aan zoveel mogelijk jonge vrouwen te komen. Die manieren blijken roven en moorden te zijn en die manieren blijken toevallig ook nog testosteronverhogend waardoor je weer meer zin in neuken krijgt. Dat geloof zit goed in mekaar en ik begin steeds beter te snappen waarom een zeker soort vrouwen er zo dol op is.

Maar om op die Marathon van Rotterdam terug te komen. Een van de commentatoren vertelde zo rond minuut 40 over de zeer aangescherpte veiligheidsmaatregelen die hij zelf aan den lijve had ondervonden. En hoe hij dat zei! Hij had het over eh . . .  in verband met . . . eh . . . . explosieven” en dat kwam weer, zei hij door “de toestand in de wereld”. You don’t say! dat deed me weer denken aan de woorden van politiecommissaris Welten tijdens de officiële eerste persconferentie vlak na de moord op Theo van Gogh:

“Berichtgeving is vanmorgen om kwart voor negen sprake geweest van het fietsen van het latere slachtoffer Theo van Gogh Linnaeusstraat. Daar is hij ingehaald door een andere fíétser, welke fíétser op een gegeven moment aan het schieten is geraakt in de richting van het slachtoffer.”

We vatten samen: berichtgeving sprake geweest fietser aan het schieten geraakt

Dat is nu tien jaar geleden.
En die prettig voorzichtigheid heeft demense nog steeds niet verlaten, gelukkig:

eh . . . . explosieven door de toestand in de wereld

Nee, “we” hebben het niet over de islam, zelfs niet als ideologie. Onze quasi-elite is er zelfs bijna in geslaagd, in samenwerking met de Organisation of the Islamic Cooperation (OIC: 57 islamitische dictaturen) om ideologie-kritiek op de islam te bevorderen tot een psychiatrische afwijking: islamofobie! Het laatste wapenfeit in de laffe wegkijk-en-leugen-wedstrijd die binnen het linkse machtsconglomeraat woedt is de meesterzet van de Amsterdamse Orwellianen: islamitische terreur is een product van het puberbrein en daar moeten we een psychiater bij inschakelen. Echwaar!

De islamofoben én de puberale islam-verkeerd-begrijpers hebben een psychiater nodig, niet onze hare-brained struisvogel-elite.

Ik zou zeggen: begin nou eens met het advies van Wilders op te volgen en laat géén moslim meer toe in Europa te beginnen in Nederland en ga vervolgens eens op je gemak uitvogelen (blink-wink-pun intended!) of het mogelijk is dat – als je de leden van een wrede woestijnstammencultuur 1400 jaar lang, dus gedurende 70 generaties hersenspoelt met een ideologie die alle wezenskenmerken met het nazisme deelt – je een bevolking kweekt bij wie de psychopathische trekjes genetisch verankerd raken.

Er is namelijk veel mogelijk in de kosmos, want ons zonnestelsel, zo zegt men, is als een druppel in de oceaan en ons zonnestelsel is op zich al zo groot. En dan heb je nog de zwarte sporter, de krokodil, de slang, de leeuw, de Bonobo, de Baviaan, de Grote Honingeter, de Koekoek en de moslim.

Oh ja: en de Sukkeline!

_____