jansen dolf oranjehaarmarathon

Wat Hans dacht niet te hoeven uitleggen, maar wat Dolf Jansen blijkbaar niet zonder meer snapt: Erdogan moet beledigd worden omdat het een massamoorddadige (Koerden!), martelende, onderdrukkende, fatsoenlijke-journalisten-gevangen-zettende, stiekem met ISIS collaborerende, chanterende, megalomane en godsdienstwaanzinnige ploert is.

Ja, de cabaretier Dolf Jansen is een afzichtelijk reptielen-mens, zowel moreel als fysiekmatig. Hij is een nóg veel beter voorbeeld dan ik van de waarheid van het gezegde van Romain Roland: “Ceux qui souffrent, ont besoin d’avoir raison.” En als Dolfjes gelijkhebberij nou nog maar een zweem van fatsoen bevatte, maar het is 100% links-Orwelliaanse leugenlasterlijke perverterings-retoriek en immoreel kleinburgerlijk schijn-non-conformisme. En er zit in Dolfs hysterische snelvuur-gebral vaak een harde kern van pure domheid. Maar toegegeven: hij is waarschijnlijk minder slecht dan Erdogan.

Bart van Rossem van GeenStijl – (niet te verwisselen met de krankzinnige professor en antisemitisme-bevorderaar Baarten van Rossem) – schrijft:

“Afzichtelijk reptielenmens Dolf Jansen zweeg een week over Böhmermann en Merkel maar dook wel onmiddellijk in volle afkeuringsmodus op de meta-satirische Erdoklacht van Hans Teeuwen.”

Dit is de tweet van Dolf Jansen over de kwestie Teeuwen-Böhmermann-Erdogan:

Jansen Dolf Erdogan

 

Let op de nog net zichtbare zin “Als er geen gedachte of doel achter zit is beledigen zwaktebod.” Hoe dom moet je zijn om dát te zeggen?

Iemand die in staat is een half uur links comfort-cabaret van Jansen uit te luisteren, zal, schat ik, ergens tussen de zeven en drie-en-dertig soortgelijke beledigingen kunnen noteren, maar dan immoreel-pervers-domme beledigingen. Iets dus in de Paul-de-Leeuwse VARA-trant van Wilders = Hitler. Het is van dezelfde immoreel-pervers-domme orde als de vergelijking die schoenzoolplakkertje Peter R. de Vries maakte: die vond namelijk dat bloedbevlekte Erdogan iemand van dezelfde morele orde is als een goedaardig blond rund als Wim-Lex.

Zal ik voor Dolf Jansen en het verdere nep-linkse en feitenresistente domkoppendom dan maar even uitleggen waarom Hans Teeuwen Erdogan beledigde? Hij heeft het overigens zelf uitstekend gemotiveerd aan Pauws linkse VARA-tafel: omdat je tegen dit soort islamitische (!) dreiging-en-dramming eigenlijk het risico moet spreiden en als reeds niet meer vrije samenleving (!) het massaal en hartstochtelijk op een beledigen-van-heb-ik-jou-daar moet zetten. Wat Hans dacht niet te hoeven uitleggen, maar wat Dolf Jansen blijkbaar niet zonder meer snapt: Erdogan moet beledigd worden omdat het een massamoorddadige (Koerden!), martelende, onderdrukkende, fatsoenlijke-journalisten-gevangen-zettende, stiekem met ISIS collaborerende, chanterende, megalomane en godsdienstwaanzinnige ploert is.

Het paleis van Erdogan:
ERDOGAN PALEIS

Update:

Elsevier meldt:

Weer arrestatiegolf onder aanhangers rivaal Erdogan

De Turkse politie zet de jacht op aanhangers van de Gülen-beweging voort. Na de massa-arrestatie van maandag, heeft de politie opnieuw 28 mensen aangehouden op verdenking van lidmaatschap van de beweging van de aartsrivaal van de Turkse president Recep Tayyip Erdogan. Onder hen zijn journalisten, juristen en politieagenten.

Lees verder >>>

______

Advertenties