Frau Mutti Merkel wordt in de tekst hieronder niet genoemd maar moest in dit verband ook even geframed worden. Prachtig dat gestichtskapsel omlijst door het goud van Erdogan! Ze lijkt helemaal klaar voor grof misbruik!

Frau Mutti Merkel wordt in de tekst hieronder niet genoemd maar moest in dit verband ook even geframed worden. Prachtig, dat gestichtskapsel omlijst door het goud van Erdogan! Ze lijkt opgejaagd en helemaal klaar voor grof misbruik!

Peter R. de Vries is een wel extreem voorbeeld van het type van de BMW-er. Vermoedelijk is het morele apparaat van de gemiddelde middenklasser (een mens, geen auto) niet zó defect als dat van De Vries, die Heineken-ontvoerder Cor van Hout bevriendde en tegelijk de vermoording van de Charlie Hebdo-redactie best wel een beetje eigen schuld vond en die Erdogan op gelijke morele hoogte met Wim-Lex zette. Zullen de  blinde zelfverheffingsneuroten-programma’s als “Pauw” en “DWDD” nog steeds de moed hebben om hem uit te nodigen na de arrestatie van Ebru Umar door Erdogan? Ik denk het wel.

Wegkijken en krom redeneren zijn de wapens van onze linkse quasi-elite en de door hen bediende middenklasse. Maar het is eigenlijk nog verontrustender: alleen de spraakmakende kletsmeijers die de mainsewer-media bevolken komen ueberhaupt toe aan de kromme redeneringen. De gewone hardwerkende kleinburger is dermate laf en gesteld op zijn gemoedsrust dat-ie alléén maar weg kijkt. Ik maak ze dagelijks mee: mijn huisdokter, mijn fietsenmaker, mijn buurvrouw de architecte, de oudere Joodse mevrouw in het park wier ouders nog ondergedoken hebben gezeten, de “journalist” . . . . . . . enfin: te veel om op te noemen.

Ze hebben het over het algemeen erg druk om het hoofd boven water te houden, want de multiculturele samenleving vraagt veel van de productieve middenklasse, die uitgeput aan het raken is, maar het verklaart toch niet helemaal die houding van geïrriteerde afwijzing zo gauw de woorden islam of moslim vallen. Ze willen het er gewoon niet over hebben. Klaar. Het gevolg zal zijn, zoals Gerrit Komrij al jaren geleden zei, dat we op een morgen wakker worden en allemaal Ali blijken te heten.

Ik vind de hoofddoek een nazi-symbool omdat ik de islam voor de oudste manifestatie houd van een nazistische geestesgesteldheid. Dagelijks word ik er tientallen malen mee geconfronteerd en op dagen dat ik veel buiten de deur kom honderden malen. Ik kan mij er niet aan onttrekken.

We raken eraan gewend. Zoals moslimmeisje geleerd hebben dat het helemaal niet vanwege externe sociale druk is dat ze die hoofddoek dragen, maar dat ze het eigenlijk zelf willen, zo zal onze hele gefeminiseerde samenleving leren dat we eigenlijk graag verkracht worden door de islam. Nou ja . . . . . verkracht, verkracht . . . . . . we willen toch ook graag zelf en bovendien veranderen we hem wel op den duur, die stoute moslim-macho. En dan heten we vervolgens niet alleen allemaal Ali, maar leven in de helse willekeur van sharia-land en er zal geen terug meer zijn.

MERKEL ERDOGAN GOUDEN TROON

De islam vrouw-onvriendelijk? De islam zet de vrouw juist op een gouden troon!

UPDATE:

Farid Azarkan, de ontkenner van een Marokkanenprobleem op de Nederlandse amateurvoetbalvelden – en van Marokkaanse profvoetballers buiten die velden – heeft géén mening over de aanhouding van Ebru Umar omdat ze kritisch is op Erdogan. Zie de essentie bij Telegraaf-tv en zie voor de meer uitgemolkene huichelarij van Azarkan vanaf minuut 6:00 bij Buitenhof.

Als Sjonnie Kwit aka Matthijs van den Beukel niet bezig is met de psychotrauma’s uit zijn gristelijk jeugd op te lossen via Israël-bashing, dan kan hij het soms raak zeggen. Zoals in dit stukje over Erdogan-Umar. Mooi helder, hoor jongen! Geen joint genomen deze zondagmiddag?

UPDATE 25 APRIL 2016:

Uit een stuk van “van Rossem” op Geenstijl:

“De inbraak in haar huis in Bos en Lommer, waarbij alleen een laptop is gestolen, bewijst ( . . .) dat de Turken er achter zitten. “Pure intimidatie en provocatie”, noemt Ebru het zelf. Op straat noemen haar Amsterdamse buurtgenoten haar ondertussen openlijk een ‘kankerhoer‘, waarbij diverse geïnterviewden blijdschap uitspreken over haar arrestatie. Het is goed om te weten dat Nederland diplomatiek hard aan de kwestie trekt, maar dit is óók een moment waarop zichtbaar moreel leiderschap noodzakelijk is. Petities zijn namelijk zinloos. Hashtags maken geen verschil. Het is de premier die zich moet uitspreken, al dan niet gesteund door Merkel, Timmerfrans, Tusk en al die andere watjes koene Europese leiders.”

Lees ook op GeenStijl “Telegraaf maakt heersende Ebru en Erdo Special”:

Inbraak met grof geweld in de Amsterdamse woning van Ebru. Toeval? Hard to believe, want er is alleen 1 laptop weggehaald. BNR: “Ze is een kankerhoer. Schijnheilige hoer.” BNR interviewde een paar buurtgenoten van Ebru… “

_____

 

Advertenties