ABASE

En nou kan je Freudiaans ingewikkeld gaan doen met Eros & Thanatos, Es & Ich & Ueberich, compensatie, sublimering, verdringing, realiteits-ontkenning, intellectualisatie, emotionele afzondering, rationalisatie, identificatie, introjectie, reactievorming, verplaatsing, regressie, orale fase, anale fase, fallische fase, latentiefase, genitale fase. Ik ga in ieder geval mijn persona van intellectuele hork maar weer eens naar buiten keren. Wat zegt u? Meer hork dan intellectueel? Absoluut! Mijn horkerigheid neemt evenredig toe aan mijn leeftijd en verdiepende dementie.

TERZAKE!

Mooi stuk op “Vlaamse Vrienden van Israël” een website waarop iedere Nederlandstalige geabonneerd zou moeten zijn. Vandaag een stuk dat tot titel heeft:

Vrouwelijke Palestijnse terroristen moorden om snel bij knappe martelaren te zijn in het Paradijs

“Israël ‘ s minister van Openbare Veiligheid Gilad Erdan, beweerde vorige week dat veel van de Arabische vrouwen die in de afgelopen zes maanden terroristische aanslagen hebben gepleegd zijn ingegeven door de wens om knappe martelaren te ontmoeten in het paradijs.”

Ik heb er eerder uitgebreid aandacht aan besteed: de seksuele impuls als oorzaak van “gewoon” islamitisch terrorisme en van zelfmoord-terrorisme onder de titel:

De islamitische natte kut en de islamitische stijve lul als oorzaak van ‘onmenselijk’ gedrag

Ga eens lezen en neem dan ook gelijk dit kort-door-de-bochtje mee:

Korte beschrijving van de islam geïnspireerd door de haatbaard van Franck Ribéry

Het is , behalve een vorm van nazisme, een gefrustreerde nep-religie, die islam.

Latijn frustra = tevergeefs.

Nou ja, het nazisme zelf was ook een rancune-leer, natuurlijk

Dat is wel de essentie: het enige waarin de islamitische wereld goed is, dat is terreur en parasitisme.

Oh ja! Nog even een interlectuele quaestie beslechten! Is nou de islam de oorzaak ofdantewel de psychopathologie van het individu, eventueel gecombineerd met zijn gedepriveerde sociale omstandigheden? Antwoord: dat is geheel indifferentieel, zolang je maar vasthoudt aan dit feit: de islam is toegesneden om elke psychopaat legitimatie voor zijn moorddadigheid te verschaffen. En dan maakt het dus geen ene reet, kut of zak uit wat primair is.

__________