DCHAR NASRDIN MET STER.2

Nasrdin Dchar met Jodenster

Voor mij is het dezer mei-dagen dagelijks werk aan het worden: het zwakzinnige en gevaarlijke NSB-gelul bloot leggen aan de nationale keuveltafel van Pauw. Het betreft hier de collaboratie met de oudste manifestatie van een nazi-mentaliteit die de aarde kent, de islam.  In deze dagen van herdenking van Auschwitz, wordt bij voorkeur een smerige en perverse vorm van die collaboratie gepleegd, en wel middels het voortdurend wekken van de suggestie dat moslims de nieuwe Joden-in-gevaar zijn, terwijl moslims nu juist wereldwijd aansturen op een nieuw Auschwitz, dat ze het liefst een moderne nucleaire vorm zouden geven in het globale getto dat Israël heet. Want Israël is natuurlijk wel degelijk een voortdurend met Endlösung bedreigd getto in die woestijn van nazislam waardoor het omringd wordt.

“WERELDWIJD”: KIJK EVEN DE EERSTE 40 SECONDEN

Nasrdin Dchar zegt het aan tafel bij Pauw beeldend, als hij beschrijft hoe de Amsterdamse Jodenwijk vlak bij Carré aan de vooravond van Auschwitz veranderde in een getto. In datzelfde Carré zal hij als Goede Marokkaan op 4 mei ’s avonds een hele zaal positieve mensen gaan vertellen dat moslims helemaal niet zoveel verschillen van Joden en Christenen. Tenminste, dat vermoed ik zeer sterk, want Dchar is in een film zelfs al eens de vervolgde Jood gewéést. Wat door de kijkers naar Pauw gisteravond als het meest aangrijpende ervaren zal zijn, is toch het moment dat Dchar vertelt over het voor het eerst aanpassen van die kleding met die Jodenster erop in het kader van zijn filmrol. Dat had hij als heel indringend ervaren, als het krijgen van een stempel, als het gereduceerd worden tot een inferieure kategorie, zo maakt hij duidelijk. Men ziet: deze pracht-Marokkaan is gewoon een vervolgde Jood. Een echte emotie van Dchar – want daaraan twijfel ik niet – heeft hier het optimale effect in de nazislam-Verharmlosung.

Lennart Feijen van de antisemitische domkoppen-partij SP gaf aan tafel bij Pauw de perversie zelfs nog een extra geile twist: hij had Hildebrand Nawijn aangeklaagd vanwege “racisme” omdat Nawijn vond dat islamitische scholen niet zo goed passen in de Joods-Christelijke traditie. Linkse kletsmeiers als Feijen worden in staat gesteld om kritiek op een totalitaire politieke ideologie als de islam tot “discriminatie” en “racisme” te verklaren door een essentiële weeffout in zowel de universele verklaring van de Rechten van de Mens alsook in de Amerikaanse Constitutie alsook in Artikel 1 van de Nederlandse Grondwet: namelijk het gelijkstellen van aangeboren eigenschappen (ras, geslacht) met een identiteit waarvoor het individu zelf kiest (geloof, politieke overtuiging). Het is ook vanwege die weefout dat Pim Fortuyn Artikel 1 van de Grondwet wilde schrappen: ideologiekritiek op de islam kon met behulp van artikel 1 worden gecriminaliseerd. En dat is dus precies wat er in toenemende mate gebeurt, via dat idiote begrip nazismo-fobie islamofobie.

Terzijde maakte Nasrdin Dchar nog een heerlijke sprookjes-opmerking over dat islam-onderwijs. Hij zei namelijk dat het hem bijstond dat er ooit een islamitische school was geweest die tot de beste van Nederland was verklaard. Terwijl dat toch weer een stukje liegfraude betreft zoals alles wat de islamitische “cultuur” ophemelt op frauduleus liegen berust. Die school kon alleen als zodanig worden voorgesteld vanwege een sterk staaltje “positieve discriminatie”. De islam op zich heeft nog nooit iets positiefs of goeds opgeleverd en als dat toch zo schijnt dan is dat door parasiteren op andere culturen.

Ik wil het vooral hebben over Dchar. Ga eens hier kijkluisteren op 05:20 hoe hij van de Jodenvervolgers, namelijk de moslims, de vervolgde “nieuwe Joden” maakt en hoe hij en passant meteen die foute gelijkstelling van aangeboren eigenschappen en gekozen ideologie weer eens debiteert. Hij heeft het over “gemeenschappen reduceren tot een ras, of geloof, of bloed”.

Maar de suggestie die erin zit, is een smerige leugen, al trekt Dchar nóg zo’n vies gezicht als hij dat zegt. Nagenoeg nul personen in Nederland hebben het over iets genetisch’ in verband met de islam. Het gaat over kritiek op een totalitaire en anti-humane ideologie die nog nooit, in al de 1400 jaar van zijn bestaan, ergens ter wereld vreedzaam is geïntegreerd of zelfs maar in vrede heeft geleefd met zijn buurlanden. Voor zover ik weet ben ik de enige die wel eens geopperd heeft dat 1400 jaar islam, dat is dus 70 generaties, genetische defecten bij een flink deel van de moslims zou hebben kunnen veroorzaken. En zelfs ik ben nooit van plan geweest vernietigingskampen voor moslims in te richten, al heb ik vaak gevochten met mijn neiging een virtuele mitrailleur te zetten op schreeuwende haatbaarden. Maar dat lijkt me gewoon menselijk en eigenlijk wel te prijzen qua humanistische insteek. Dus als Dchar beweert dat de taal  van “nu” bijna dezelfde als de taal van “toen”, in de tijd dat “de Joden een plaag werden genoemd” dan moet hij niet naar de Westerse nazislam-critici kijken, maar naar de nazislam zelf, waarin overal ter wereld, ook onder het merendeel van de moslims in Europa en Amerika, de Jodenhaat alle individuele en “culturele” poriën uitkomt.

Pauw wijst wel op de andere kant van de zaak! Want zo is-ie wel. Hij zegt tegen Dchar dat gisteren Filemon aan tafel had gezeten die een docu had gemaakt waarin “hele nare Marokkaanse jongens” en die deden “ontzettend antisemitische uitlatingen”. Pauw zegt natuurlijk niet dat die “jongens” gewoon opriepen tot genocide op Joden. Bovendien stelt Pauw daar dan in één adem tegenover die “PVV-ers die allerlei islamofobe uitlatingen doen”. Nee, die perverse krul ga je niet uit die linkse koppen krijgen: kritiek op de nazislam als psychiatrische aandoening.

Het was weer een links knuffelfeest bij Pauw, waar de Goede Mensen hun onderlinge verbondenheid vierden. De verbeten zwart-en-dwarskijkers waren weer ver weg. Diversiteit en inclusiviteit knalden van het scherm. Misschien komt er een moment dat ik aan de verleiding toegeef om (Nietzsche) zo gelukkig als een koe in de wei te worden. Dan word ik lid van de SP of D66 en omarm ik de islam. Eindelijk, eindelijk, eindelijk ook voor mij dat fijne gevoel in het hoofd dat ook zo goed zal zijn voor mijn hele organisme. God, ik bid u, maak ook van mij een positief mens.

UPDATE:

Ik dacht al: wat schieten die views op dit stukkie toch raar snel omhoog. Blijkt dat ik, aardworm in de internetse onderbuik-krochten, getwitterd ben door een burger van de bovenwereld, en nog wel door  de beroemde literator Theodor Holman!

HOLMAN TWITTER DCHAR

___________________

Advertenties