Die Sadiq Khan zeit er eigenlijk toch wel aardig en open uit, het zal toch niet dat toch . . . . . . Ja, dat zal wél!

Die Sadiq Khan ziet er eigenlijk wel aardig en open uit, het zal toch niet dat tóch . . . . . . Ja, dat zal tóch wél!

De tekenen rijpen al sinds 2000 toen de onversneden 100% Jodenhater Ken Livingstone voor 8 jaar burgemeester van Londen werd. Dat blonde rund, Boris Johnson, dat van 2008 tot 2016 het ambt bekleedde, heeft klaarblijkelijk de islamofilie en de Jodenhaat goed warm gehouden, want kijk eens wat er nu tot burgervader van Londen is gekozen: een islamiet! Ja, zo’n winst kon niet uitblijven, want de UK labour Party is  . . . . eh . . . . . grundsätzlich antisemitisch verseucht.

Op de website van E. J. Bron staat een vertaling uit het Engels van een belangrijk stuk dat oorspronkelijk op Gates of Vienna verscheen. De auteur is Paul Weston en het gaat over de nieuwe burgemeester van Londen, de radicale moslim Sadiq Khan.

Weston beschrijft de vele, vele vriendschappelijke contacten die Khan met radicale moslims heeft onderhouden. Dat bewijst dat hij zelf ook een radicale moslim is, die actief deel neemt aan de jihad die Europa en het hele Westen tenslotte definitief moet onderwerpen aan de islam.  Wat hij in het openbaar vertelt is waarschijnlijk allemaal gelogen. Dat schrijft de islam ook voor: ongelovigen beliegen in dienst van de jihad is een plicht voor de moslim.

Maar zelfs als Khan geen radicale moslim zou zijn, of is opgehouden dat te zijn wegens voortschrijdend inzicht, dan nog zal de essentiële kern-aard van het wezen van de islam blijven wat die altijd al is geweest: een totalitaire moordenaars- en slavenhalersideologie van agressieve en achterlijke idioten die zich voor Uebermenschen houden. Zo is het al 1400 jaar door de hele wereldgeschiedenis. De demografische ontwikkeling en nog een paar decennia dramdreigen van de moslims zal Londen en Engeland en Europa en het Westen dermate ingrijpend veranderen dat het er helemaal niet meer toe zal doen of mijnheer Khan “gematigd” is of niet, want zoals Bernard Lewis zei: “Er zijn gematigde moslims, maar de islam is niet gematigd.” En die gematigde moslims, die eigenlijk géén moslims zijn, zullen het ook in de toekomst afleggen tegen de terreur van degenen die de islam wél naar de letter nemen. Zo is het in de hele geschiedenis gegaan en zo gaat het in het heden. Als de ziekte die dat nep-geloof vormt niet onderkend wordt voor wat het is, namelijk een agresssieve ideologische kanker, dan gaat de wereld een terminale helse duisternis tegemoet.

GATES OF VIENNA LEADER

___________________

Advertenties