Een stuk van een kleinzoon van een omgekomen verzetsstrijder uit WOII – Jurrien Boiten – als gastschrijver bij Joost Niemöller: “Open brief aan Ahmed Aboutaleb. Over de 4 mei toespraak”.

Jurrien Boiten schrijft dus ná de toespraak. Ik stelde al op 1 mei vast dat Aboutaleb ongeschikt was om die speech te houden via een artikel onder de titel “Aan tafel bij Pauw bewijzen Ahmed Aboutaleb en Thomas Erdbrink dat ze de morele oordeelskracht missen om de speeches op 4 en 5 mei 2016 te houden

Ik zei:

“Hier heb je dus precies waarom de West-Europese cultuur reddeloos verloren is: die persistente weigering om het totalitaire en massamoorddadige Kwaad dat de islam al 1400 jaar is onder ogen te zien. Op 4 mei gaat Aboutaleb de slachtoffers van de nazi’s herdenken door de vertegenwoordigers van de oudste manifestatie van een nazi-mentaliteit ter wereld te appeasen: de islam.”

Boiten zegt het na beluistering van de speech preciserend zó:

U zegt en ik citeer: Onderbuik gevoelens die de weg kunnen plaveien naar haat, naar geweld en uiteindelijk zelfs naar moord. Nog steeds.’

U bent zich er terdege van bewust dat zij die kritisch staan tegenover de toenemende invloed van de Islam, in de media en in de politiek worden weggezet als mensen die onderbuikgevoelens hebben. Als mensen die haat zaaien. Als mensen die geweld willen aanwakkeren. Ze zouden zelfs willen aanzetten tot moord.

Uw boodschap is dus: de Nazi’s vermoordden mensen omdat ze “anders” waren. En dat kan weer gebeuren door mensen die waarschuwen tegen de toenemende Islamisering van ons land en wijzen op het “anders” zijn van moslims. Moslims zijn in uw ogen dus de nieuwe joden, de nieuwe homo’s, de nieuwe Sinti en de nieuwe geestelijk gehandicapten.

U misbruikt hiermee als moslim, de dodenherdenking van 4 mei 2016. U plaatst hen die kritisch staan ten opzichte van de toenemende Islamisering van ons land op één lijn met de Nazi’s. Terwijl u heel goed weet dat juist miljoenen moslims, overal ter wereld, ook in ons land Hitler enorm bewonderen vanwege de moord op zes miljoen joden. U weet ook dat op veel zwarte scholen in ons land, geschiedenis leraren de grootste moeite hebben om de Holocaust in de klas te behandelen. U weet wat er in de Koran staat geschreven over joden. U memoreert 686 joodse kinderen die vermoord zijn. Maar u vertelt niet dat moslimlegers de overlevenden die naar Israël gingen in vier oorlogen probeerden te vermoorden?

Boiten moet behoorlijk aan de redenatie om de stiekeme bedoelingen bloot te leggen, maar dat is altijd zo met links gelul. Je staat altijd weer voor die vraag: dit is vals, suggestief, fout gezwatel, maar . . . . . . waarom precies? En dan moet je weer aan het werk. Tot er misschien een moment komt dat je helemaal klaar bent met tegen de bierkaai op redeneren. . . . .

Inderdaad, de toespraak van Aboutaleb bleek nog erger dan ik had verwacht, want de Ultieme Pervertering zat er inderdaad helemaal in: de kritici van de islam zijn de nieuwe onderbuiknazi’s en de moslims de nieuwe Joden. Terwijl de hele islamwereld druipt van de Jodenhaat . . . . . . . .

Aboutaleb gaat met een bwondferaar op een selfie na afloop van zijn speech op de Dam bij de Dodenherdenking 4 mei 2016

Aboutaleb gaat met een bewonderaar op een selfie na afloop van zijn speech op de Dam bij de Dodenherdenking 4 mei 2016