UNHCR (United Nazi's High Commissioner for Refugees): de ambtenaren dragen inderdaad de dubbele swastika, de hoofddoek

UNHCR (United Nazi’s High Commissioner for Refugees): vele ambtenaren en cliënten dragen inderdaad de dubbele Jodenster, de hoofddoek, die je misschien tegelijk een dubbele swastika moet noemen, en ja, ik vind het óók erg dialectisch . . . . . . ***

De VN oftewel de Verenigde Nazi’s, dat is die club waarin de 57 landen van de Organisation of the Islamic Conference (OIC) de agenda bepalen en die zich voornamelijk bezig houdt met Israël demoniseren, Palmaffia-terreur financieren en de islam promoten, heeft een nieuw initiatief. Ze willen een wereldwijd systeem van opgelegde quota van “vluchtelingen” afspreken en tegelijk de kritiek op dat oudste nazisme ter wereld, de islam, verbieden.

Prachtig plan: de islam zet zijn eigen deel van de wereld in brand, veroorzaakt massaal trek naar Europa om de boel ook daar te laten ontploffen en zet kritiek daarop via de OIC-VN weg als racisme.

Amnesty International is het zoals gewoonlijk helemaal eens met de VN-OIC:

“World leaders cannot go on lurching from crisis to crisis, haggling over numbers and fiddling while parts of the world burn,”

Ja, maar hoe komt dat nou toch dat die parten van de wereld burnen? Het antwoord daarop mag niet gegeven worden, luister maar:

“a U.N.-led campaign to combat the xenophobia and racism that have tainted discussions of the refugees and migrants.”

“The campaign would attempt to counter an increasingly negative attitude and tone in debates over how to deal with the crisis, the U.N. said.”

“I am concerned at the increasing trend of member states to erect fences and walls,” U.N. Secretary-General Ban Ki-moon said in the report.

“Xenophobic and racist responses to refugees and migrants seem to be reaching new levels of stridency, frequency and public acceptance.”

Ja, dat is een ouwe truc: kritiek op de nazislam, dus ideologie-kritiek,  wegzetten als racisme en xenofobie.

Spartacus van GeenStijl wijst erop dat de EU natúúrljk ook op de bandwagon springt. Daar gaan ze zorgen dat het oudste nazisme ter wereld dat al 1400 jaar expandeert, parasiteert, occupeert en genocideert, dat sinds 1683 bij gebrek aan technologie implodeert, echter niet minder copuleert en daarom tegenwoordig massaal emigreert . . . . . . . tot vredige rust komt. Hoe gaan ze dat doen? Door een “Special Envoy for the promotion of freedom of religion or belief outside the European Union”.

De wereld kan gerust zijn! Een tweesnijdend zwaard zal de wereld tot rust en tolerantie brengen: geen polariserende kritiek meer op de islam buiten Europa door de VN-OIC en in de wereld van de islam zelf bijlegging van de verschillen van geloofsinzicht door de EU.

Gaat u maar rustig slapen.
__________________

*** “( . . . .) de dubbele Jodenster die de hoofddoek is en die niet alleen staat voor de racistische onderdrukking van de vrouw binnen de antisemitische islam, maar ook voor de vijandschap en minachting van het Übermenschen-geloof richting “ongelovigen”. Die dubbele Jodenster dus die, zoals reeds gememoreerd, een symbool is voor die moorddadige, antihumane en racistische slavenhalersideologie, die ik graag de nazislam noem omdat dit “geloof van de vrede” alle essentiële kenmerken met het nazisme deelt: Jodenhaat, expansieve oorlogszucht, Führer-principe, Uebermenschen-ideologie vermengd met slachtofferisme en rancunisme. Die hoofddoek dus waarvan de bewuste moslim weet dat elk exemplaar een vlag is geplant in vijandelijk Westers gebied. Die hoofddoeken waaraan ik mij verplicht moet blootstellen, aan welks aanblik ik niet kan ontkomen en die mij honderden keren per dag worden opgedrongen. En waarvan ik weet dat ze al 1400 jaar een onhervormbare totalitaire ideologie vertegenwoordigen die via list en bedrog mijn continentpuntje opnieuw aan het veroveren is.”

Advertenties