SIMONS SYLVANA

Door Joost Niemöller

“In de media, waar ze een zeer geliefde gast is, presenteert Sylvana Simons, sowieso al bekend van de tv, zich nadrukkelijk als negerin. Tegelijk is ze kwaad dat ze zo gezien wordt. Dat is een win-win situatie, want deze complexe en intrigerende strategie maakt steeds weer opnieuw nieuws.”

En dan adstrueert Niemöller nog verder hoe het racisme-verdien-model eigenlijk een kip-met-gouden-eieren dan wel een perpetuum mobile is waarbij je ook nog eens jezelf geweldig voelt, de islamisering vooruit helpt en dús de Westerse maatschappij verder kapot maakt. Het linkse paradijs al op aarde bereikt!

Lees dit MEESTERLIJK GESCHREVEN STUK verder op “De Nieuwe Realist” >>>

UPDATE 27 MEI 2016:

Sylvana kan voorbeeld nemen aan Ayaan”: mooie column van Elma Drayer in de Volkskrant. Ze had iets sterker mogen benadrukken dat Ayaan Hirsi Ali nooit zelf haar huidskleur in het geding bracht, heel anders dus dan Sylvana Simons. En dat de critici van Simons juist reageren op wat Simons zelf oproept. Maar Drayer brengt wel in herinnering dat sommige woordvoerders van“links” nogal in de weer waren met de huidskleur en het geslachtsdeel van Ayaan. En Drayer benadrukt ook dat Ayaan een visie had op de politiek  en dat Simons eigenlijk alleen bezig is met zeiken over huidskleur en “racisme”. En dat ze zich heeft aangesloten bij een foute rancune-club.

Nausicaa Marbe in de Telegraaf zegt dat er veel backbenchers in de Tweede Kamer zitten die serieus werk doen en in hun hele carrière geen fractie van de aandacht krijgen die Sylvana Simons in één week ten deel viel, terwijl het enige dat Sylvana presteerde toch was het zich aansluiten bij een rancunepartij als DENK  die onder het mom van ‘verbinding’ bezig is etnische verdeeldheid te bevorderen.  Marbe heeft het ook nog over de “opportunistische drek van een ruziepartij”. Mooi hoor!

_________

Advertenties