PAUS FRANCISCUS

Hij is in elk geval een psychiatrische patiënt, die gevaarlijk is voor zichzelf en voor zijn omgeving, in dit geval dus voor de hele wereld. Ik heb echt gezocht, maar er is volgens mij geen aitum over verschenen bij GeenStijl. Zelfs “Spartacus”, medewerker van deszelfs weblog en gespecialiseerd in godsdienstwaanzin, heeft het niet opgepikt. Toch is dit wereldnieuws, want een nieuw hoogtepunt in zelfdestructie door de hoogste vertegenwoordiger van wat de Joods-Christelijke traditie zou moeten zijn. Nee, niet van de Joods-Christelijk-Verlichte traditie, want we weten dat de CEO van de katholieken wel zijn zorgen uitspreekt over homoseksualiteit, maar zwijgt in het aangezicht van de massamoord op christenen door moslims op vele plaatsen in de wereld. Dus we eisen geen echte rationaliteit en volwassen morele oordeelskracht van deze Janjurk. Maar wat deze ontspoorde geest nu heeft gezegd slaat alles. Velen vragen zich dan ook serieus af: is deze paus de Anti-Christ?

Wat-ie gezegd heeft komt samengevat hier op neer: 1) Jezus was net zo’n expansieve oorlogshitser als de hele ISIS bij mekaar en 2) moslims moeten veel meer in het Westen komen neuken om de bevolking op peil te houden.

Hier is wat-ie letterlijk gezegd heeft:

“Today, I don’t think that there is a fear of Islam as such but of ISIS and its war of conquest, which is partly drawn from Islam, ( . . .) It is true that the idea of conquest is inherent in the soul of Islam, however, it is also possible to interpret the objective in Matthew’s Gospel, where Jesus sends his disciples to all nations, in terms of the same idea of conquest.”

Het feit dat de hele Westerse mainstream-media-wereld niet bol heeft gestaan van de oproepen om die man in een dwangbuis te wurmen en af te voeren naar een zeer afgelegen rusthuis geeft de mate aan waarin de hele Westerse cultuur terminaal ziek is.

Paul Joseph Watson zegt in een filmpje – (waarin meer voorbeelden van de terminaliteit van althans Europa) – het volgend over de woorden deze paus:

“ISIS’ war of conquest is like Jesus sending his disciples? Yeah! I must have missed that Bible chapter where Jesus’ disciples beheaded people, forced them into sex-slavery and made them pay a tax on pain of death if they refused to convert. The pope also said he dreaded hearing about the Christian roots of Europe because to him they take on colonialist overtones.  If it was not because of the Crusades – that were a defensive measure against muslim invasion – most Italian women would be walking around in hijab  right now. ( . . .) According to the pope this integration also includes muslims interbreeding with Europeans to fix our declining birth-rate.”

Watson omlijst dit met nog een paar ultieme voorbeelden van de terminaliteit van de cultuur van het Avondland. We zien in Watsons filmpje een fragment van een hysterische preek in de Al-Aqsa Moskee in Jeruzalem door ene Sheikh Muhammad Ayed, waarin hij precies aankondigt wat de paus graag wil: verovering en verneuking van het Westen door de moslims: “Als Allah wil, zullen we ze spoedig onder de voet lopen.”

VRUCHTBAARHEIDS-SHEIK

De vruchtbaarheids-sheik: die moet je echt hóren!

Lamya Kaddor

Lamya Kaddor

We zien in Watsons filmpje ook Lamya Kaddor (1978), een Duitse “islamwetenschapper” van Syrische afkomst. Ze staat in een getelevisioneerde discussie te zeggen dat autochtoon-Duits niet meer zal betekenen blond haar en blauwe ogen, maar vooral donkere ogen en zwart haar en hoofddoek. De presentatrice vindt het prachtig en het publiek klapt kláterend. Deze mevrouw Kaddor heeft een Duitse “hertaling” van de Koran voor kinderen en simpele volwassenen gemaakt. Ze heeft islamonderwijs in Duitsland gepromoot en met succes: vijf van haar studenten zijn naar Syrië en ISIS afgereisd.

De presentatrice glundert en het publiek klapt klaterend

De presentatrice glundert en het publiek klapt klaterend

Gregor Gysi, ex DDR, figureert ook bij Watson. Uit een filmpje dat hier uitgebreider behandeld wordt heeft Watson een fragment genomen, waarin Gysi alle Duitsers nazi’s noemt en zich erop verheugt dat ze uitsterven en vervangen worden door “vluchtelingen”.

Gregor Gysi

Gregor Gysi

Ook uit een beruchte toespraak van Stefanie von Berg van de Groenen in de Duitse Bundestag uit 2015 heeft Watson de openlijk cultuur-suïcidale passage ingelast, waarin ze zegt:

“Frau Präsidentin, meine Damen und Herren, unsere Gesellschaft wird sich ändern, unsere Stadt wird sich radikal verändern. Ich bin der Auffassung, dass wir in 20, 30 Jahren gar keine ethnischen Mehrheiten mehr haben in unserer Stadt. ( . . .) Und ich sage Ihnen ganz deutlich, gerade hier in Richtung rechts: Das ist gut so.”

BERG STEFANIE VON DAS IST GUT SO

Das ist auch gut so!

Wat moet je nog zeggen? Vluchten kan niet meer? Wat ben ik blij dat ik me op mijn 35ste heb laten steriliseren en dus geen kinderen heb. Ik kijk naar het blauw-witte Israël-T-shirt dat al tien jaar aan de muur van mijn kamer hangt en waarvan ik me tien jaar geleden realiseerde dat ik het niet aan mijn toen tienjarige nichtje kon schenken omdat ze het in Amsterdam niet zou kunnen dragen zonder gevaar gemolesteerd te worden door Marokkanen.

UPDATE:

Natuurlijk is de paus niet de enige “Christelijke” godsdienstwaanzinnige die helemaal “in de islam” is als religious wave of the future:  Het Vlaamse weblog van Koen Vermeiren wijst op de  pas in Vlaanderen aangestelde “aartsbisschop” Jozef de Kesel die in zijn nieuwe functie al meteen is begonnen de islam te promoten.

KESEL DE JOZEF

Ziet-ie er niet mooi en eerbiedwaardig uit, Jozef de Kesel? Als je je zo uitdost dan kan je toch alleen nog maar serieus genomen worden op een Vlaamse kermis in de Middeleeuwen?

______________

 

Advertenties