“Het conflict tussen Israël en de Palestijnen duurt nu al meer dan een halve eeuw. Dit conflict heeft gezorgd voor bloed, onrecht en veel tragedie.”

Ja, stompzinnige antisemitische Turk, en er is maar één oorzaak voor die tragedie die trouwens al vanaf 1920 duurt, dus bijna 100 jaar: de terreur van de Palestijnse Arabieren.

Bovenstaande video bevat een aanval, blijkbaar tijdens een recente commissie-vergadering van Tweede Kamerleden met Bert Koenders, uitgevoerd door Tunahan Kuzu op Israël. Deze politieke aanvoerder van de Erdogan-partij DENK wil blijkbaar via het aantrekken van beroeps-racisme-zeikwijf Sylvana Simons en beroeps-Marokkaan Farid Azarkan het hele spectrum van allochtonen-gedram gaan bestrijken. Een prominent onderdeel van dat gedram gaat blijkens deze video bestaan uit “kritiek” op Israël en het doel daarvan is het bedienen van de islamitisch-antisemitische achterban van DENK. Dit DENK is wéér een van die cellen van de nazislamitische kanker die Nederland en Europa en het hele Westen gaat slopen als we niet ingrijpen

Ik werd op de video attent gemaakt door een stuk van Jelle Zijlstra van het weblog OpinieZ. Zijlstra constateert dat de video op de facebook-pagina van DENK groot enthousiasme heeft losgemaakt en dat is natuurlijk niet raar, want de moslimwereld druipt overal van de Jodenhaat, ook in Nederland.

Natuurlijk haakt Kuzu aan bij het wroeten van die andere nazislamitische kankercellen – NIDA en DOCP –  die op dit moment bezig zijn Israël lieglasterlijk te demoniseren, via die boycotactie van producten uit de Israëlische “nederzettingen” in Samaria-Judea.

Zijlstra wijst erop dat Israël-criticus Kuzu en zijn DENK de Armeense genocide nog altijd ontkennen, geen piepje laten horen bij de genocide annex etnische zuivering die Erdogan in Koerdisch gebied op dit moment aan het plegen is, het recht op Koerdische zelfbeschikking afwijzen en dat van de “Palestijnen” vanzelfsprekend vinden.

Wijzen op die inconsequenties is terecht. Maar er is een veel fundamentelere kritiek mogelijk op Kuzu. Maar daar is Jelle Zijlstra  – ik heb geen idee wie het is: ik lees voor het eerst iets van ‘m – niet toe in staat en hij verraadt de reden daarvoor al in de eerste zin van zijn stuk. Zijlstra zegt:

“Er zijn mensen die de Israëlische bezetting van de Westelijke Jordaanoever goed praten of bagatelliseren en er zijn mensen die haar ontkennen of schromelijk overdrijven.”

Dus er is een “Israëlische bezetting van de Westelijke Jordaanoever” en die moet je niet “goedpraten”?

Ja, dan weet je dus niks van de geschiedenis van Israël.

Kijk, als Zijlstra zelf zó onwetend is over Samaria-Judea en Israëls aanwezigheid op 3 % van dat gebied dan kan je inderdaad die fundamentele kritiek op Kuzu niet geven. Want net zoals bij alle Jodenhatende leugenlasteraars berust het hele betoog van Kuzu op twee giga-leugens: 1) Er is sprake van een “bezetting” en, 2) dat is tegen het “internationaal recht”.

Ik kan natuurlijk niet aan de gang blijven met het uitputtend weerleggen van bovenstaande Twee Hoofdleugens van de Israël-demonisering, maar voor wie het wil weten: hierzo.

Hebt u het gelezen? Mooi zo. Dan weet u nu dat al dat gelul van “illegale nederzettingen” door Kuzu is gebaseerd op lieglasterlijke vuiligheid.

In zijn betoogje in de Kamercommissie zegt-ie ook nog:

“Het conflict tussen Israël en de Palestijnen duurt nu al meer dan een halve eeuw. Dit conflict heeft gezorgd voor bloed, onrecht en veel tragedie.”

Ja, stompzinnige antisemitische Turk, en er is maar één oorzaak voor die tragedie die trouwens al vanaf 1920 duurt, dus bijna 100 jaar: de terreur van de Palestijnse Arabieren.

De proleet zegt:

“De zomer van 2014 werd een bloedige zomer voor de mensen in Gaza. De beelden waarop te zien was, dat lijken van Palestijnse kinderen werden weggedragen, staan ons nog scherp op het netvlies.”

Ja, vette hufter, en die zomer was zo bloedig uitsluitend omdat Hamas een oorlog uitlokte waarvan ze wisten dat ze ‘m niet konden winnen, met het enige doel zo veel mogelijk slachtoffers onder de eigen burgerbevolking te genereren, zodat ze daarmee in de Westerse pers konden scoren. Daartoe schoten ze hun raketten af vanuit dichtbevolkte gebieden, nabij scholen, ziekenhuizen en moskeeën. Hamas zag er vervolgens op toe dat er alleen beelden naar buiten kwamen vanuit Gaza die propagandistisch gunstig voor ze waren en dat zijn die beelden die jij nog steeds zogenaamd op je netvlies hebt. De Westerse pers werkte braaf mee, zonder dat ze ooit meldde onder Hamas-censuur te staan. En het IDF deed wat het altijd doet: zo zorgvuldig burgerslachtoffers proberen te vermijden als nog geen modern leger in de wereldgeschiedenis heeft gedaan.

De Israëlische regering mag het soort lieglasterlijke demoniseren van Israël van Kuzu en DENK niet antisemitisch noemen, want dat vindt Kuzu “het kruipen in de slachtofferrol” en “de antisemitismekaart trekken”. Luister eens rond 1:20 met hoeveel hatelijke felheid dit uit zijn bek komt.

Ik ben bang dat deze rotzak met zijn rancune-partij nog een hoop schade gaat aanrichten.

UPDATE: Kijk nou, Afshin Ellian suggereerde in april al dat die DENK-boeven nazistoïde islamistici zijn, maar dat zégt-ie natuurlijk niet rechtuit in het nette blad Elsevier: ”Erdogan-filiaal in Tweede Kamer bedreigt vrijheid in Nederland”.

En op 1 juni 2016 lezen we bij Bauke Schram in Elsevier dat Erdogan-aanhangers op enige schaal hebben geprobeerd te infiltreren in partij-afdelingen van de PvdA en die over te nemen: citaat:

Volgens partijvoorzitter Hans Spekman zouden Erdogan-aanhangers de verkeerde motieven hebben om zich verkiesbaar te stellen.  ‘Het bestuur werd gewaarschuwd dat leden van de jongerenpartij van Erdogan probeerden op lokale lijsten te komen,’ zegt Spekman tegen het NRC. ‘Toen hebben we die afdelingen ingeseind: pas op, die jongens komen met andere bedoelingen. Ze zijn van de lijst gehaald.’

Zie ook dit infiltratiefilmpje bij Powned.

Wat zei ik nou hierboven? Die nazislami’s vreten zich tumor-gewijs overal in de Nederlandse instituten binnen en dat doen ze in de hele Westerse wereld.

Kuzu T. PvdA 140664-378.jpg

Een vraag in het kader van de nieuwe anti-racisme-rage: stel je vindt dat iemand een fascistische rotkop heeft. Mag je zo iemand dan een stompzinnige antisemitische Turk noemen? Gesteld natuurlijk dat iemand óók nog Turk is en je hem een antisemiet en stompzinnig vindt.

*****************************************
UPDATE 6 maart 2017:

DENK jorist pers, klaagt over “intolerant Nederland”
******************************************

_________________

Advertenties