Joshua Collignon kan best nog wat meer dan alleen maar anti-semitische cartoons maken!

Joshua Collignon kan best nog wat meer dan alleen maar anti-semitische cartoons maken!

“De GeenStijlgids Etnisch-Eren

Etnisch profileren (1) – Profileren kan een nuttige methode zijn om (doel)groepen in de samenleving af te kaderen. Het komt neer op het opstellen van profielen op basis van een combinatie van factoren, zoals bijvoorbeeld leeftijd, statistieken, opleidingsniveau, inkomensgemiddelde en praktijkervaring. Met dergelijke profielen kunnen bijvoorbeeld bedrijven en marketingkantoren doelgericht, functioneel en relatief rendabel adverteren voor hun producten. Ook banken en verzekeraars hebben hier veel profijt van. Indien er in die combinatie een factor zoals huidskleur, afkomst of religie voorkomt, spreekt men van ‘etnisch profileren’. Die methode is relatief . . . . . . . .”

Het bovenstaande is een citaat en het begin van een uitermáte geestig-intelligente tekst van “Van Rossem” van GeenStijl, een man die ik wel eens uitermáte polemisch-intelligent heb bejegend. Maar dit is dérmate klasse dat ik er graag naar doorverwijs. Als u ook nog wilt weten wat er staat onder de vervolgkopjes . . . . . .

Etnisch profileren (2), Etnisch revancheren, Etnisch delegeren, Etnisch construeren, Etnisch etaleren, Etnisch discussiëren, Etnisch profiteren, Etnisch prevaleren, Etnisch declareren, Etnisch eroderen, Etnisch assimileren, Etnisch componeren, Etnisch imiteren, Etnisch irriteren, Etnisch attaqueren, Etnisch panikeren en Etnisch amuseren . . . . . .

Dan moet u even doorklikken naar GeenStijl >>>

________

Advertenties