MOTIE MARCOUCH SJOERDSMA STEMMING

 

Als we de stemmen van de PVV en de SGP en de Groep Bontes-Van Klaveren even op 15 zetels stellen, dan betekent zulks dat (150 : 15 = 10) één tiende van de Tweede Kamer tégen het voorstel heeft gestemd om de islam speciale bescherming te geven:

MARCOUCH SJOERDSMA MOTIE

Dus negen-tiende =  negentig honderdste =  90% vóór. Na de motie Halsema-Pechtold-Cohen uit 2010 om de islamisering in Nederland niets in de weg te leggen een nieuw dieptepunt en in feite een vorm van landverraad.

De laatste tijd mag ik graag de manier waarop de ziekte islam infiltreert in het gezonde weefsel van de  Westerse wereld, namelijk via allerlei associaties, comités, platforms, fondsen-voor, stichtingen en andere broederschappen, vergelijken met kanker. De islam zelf heb altijd benoemd als de oudste vorm van een nazi-mentaliteit en het nazisme mogen we toch wel als een maatschappelijke én geestelijke ziekte beschouwen, niet waar? Dus een nazislam die zich als een kanker invreet in het vrije Westen, leek mij een krachtige metafoor.

cancer europe answer islamMaar het gebruik van deze metaforen zal mij na het aannemen van de motie van Marcouch en Sjoerdsma wel verboden gaan worden via de rechter. Ik schreef over deze motie eerder onder de subtiele titel “Marcouch (PvdA) en Sjoerdsma (D66) willen uitzaaiing van de kanker van de nazislam alle ruimte geven”. Want als het ergens om en over gaat dan kan je niet duidelijk genoeg zijn, zoals Churchill al wist: “How dreadful are the curses which Mohammedanism lays on its votaries! Besides the fanatical frenzy, which is as dangerous in a man as hydrophobia in a dog, there is this fearful fatalistic apathy.” Ik maak me sterk dat Winston eigenlijk “rabies” in plaats van “hydrophobia” had willen schrijven, want een “frenzy” en dan die “watervrees” . . . . . . Enfin, na het aannemen van deze motie gaat mijn wens misschien eindelijk in vervulling: “Islam is nazisme! Waarom word ik niet vervolgd? Waarom doet niemand aangifte?

In het TEN GELEIDE dat de laatste tijd bovenaan mijn website prijkt, zeg ik het zo:

“Als er een oerbron van het Kwaad bestaat op deze aarde, dan is het de islam, een nazisme avant, pendant et après la lettre. Het relatief Goede wordt gevormd door de Joods-Christelijk-Verlichte traditie en Israël. In West-Europa worden die traditie en Israël verraden, terwijl de islam wordt gefaciliteerd. Dat gebeurt door een “links” machtsconglomeraat, de “generatie van 1968” en hun klonen. Dit conglomeraat van narcistisch-hedonistische zelfverheffingsneuroten heeft een nagenoeg totale macht over de cultuur in West-Europa omdat ze elk subsidiekanaal in handen hebben op de terreinen van politiek, bureaukratie, media en onderwijs.

Een van de projecten van het conglomeraat is de Europese Unie, de EU, een antidemokratische en incompetente “technokratie” die Europese landen tegen elkaar opzet en alle Europeanen armer en ongelukkiger maakt, onder andere door Europa te islamiseren en een anti-Israël beleid te voeren. Het gevaarlijkste aspect van deze gecombineerde islamofilie en Israël-demonisering is het legitimeren en aanwakkeren van de Jodenhaat van moslims, die overal ter wereld en dus ook in Europa, onder moslims heel vanzelfsprekend is.”

De PVV is de laatste hoop. Persoonlijk zal ik op Martin Bosma stemmen, iemand die door Femke Halsema ooit “het partij-ideoloogje van de PVV” werd genoemd. Grappig, want Halsema reikt intellectueel-moreel nog niet tot de enkels van Bosma. Zie alleen al dit uitmuntende boek van Bosma.

Bij GeenStijl waarop aan het Nederlandse media-front toch wel enige hoop gevestigd moet worden, en waar ze al heel veel van mij hebben geleerd, moeten ze nog doorkrijgen dat de PVV echt die laatste hoop is. Misschien opent de stemming inzake deze motie definitief de oogjes. Dan kan “Van Rossem” (Bart Nijman) eindelijk ophouden met die idiote morele gelijkstellingen, zoals die van Hamas met “Israël”. Maar voorlopig vindt Van Rossem de PVV vergelijkbaar met die engnekken van DENK. In een recent stukkie zegt-ie namelijk “Luister gewoon ff naar nuchtermansen Marcouch & Zijlstra en doe eens ff normaal en rustig, man.” En dan refereert-ie aan een krantenbericht waarin dit staat:

MARCOUCH EN ZIJLSTRA NUCHTER VAN ROSSEMJa, die . . . .  eh . . . .  “morele evenwichtigheid” moet Bartje nog even kwijt zien te raken.

____________________

Advertenties