AARDAPPELJODENHAATMOEHEID

Hier is een vertaling door E. J. Bron, overgenomen op “Vlaamse Vrienden van Israël” van een artikel in Israel Heute waarvan de eerste alinea’s luiden:

De Zwitserse supermarktketen “Coop” verkoopt aardappelen uit Israël met een sticker “Boycot Israël”. Dat werd vandaag door talrijke klanten van de supermarkt gemeld, nadat ze in een filiaal van de keten de waren met de sticker hadden gezien. Er staat echter niet op het etiket vermeld of de aardappelen uit de Joodse nederzettingen of uit een gebied binnen de Groene Linie afkomstig zijn.

Enkele maanden geleden had de Europese Unie besloten om producten uit de Joodse nederzettingen te kenmerken. Maar de verantwoordelijken voor de stickers gaan hierin iets verder en maken geen verschil tussen de Joodse nederzettingen en de gebieden binnen de Groene Linie, die erkend worden door de internationale gemeenschap.

Nu mag “Israel Heute” dan wel een “Israëlische” website zijn, maar deze twee alinea’s gaan uit van DE TWEE MEGALEUGENS die de Palmaffia-lieg-laster-propaganda via de collaboratie van de mainstream-media in de koppen van bijna alle Westerlingen en van alle nep-linkse Israëli’s heeft geramd:

1) Dat het feit dat buiten de groene lijn” nederzettingen zijn in Samaria-Judea betekent dat er sprake is van iets onrechtmatigs, een “bezetting” of zoiets. Dat is niet zo! Israël heeft elk juridisch en moreel recht daar nederzettingen te hebben.

2) Dat de meningen van die vervloekte VN, die ik altijd de Verenigde Nazi’s noem, ook maar ene godverdomde tiefus-tering met “internationaal recht” hebben te maken. Dat is dus óók niet zo!

Als ik dat, nondeju, ook nog aan mensen als Hugo van Minnebruggen en Bert Bron moet gaan vertellen, dan is er echt geen hoop meer.

___________________

Advertenties