Dionne Stax tijdens haar afscheidsgroet-verkneukel-moment

Dionne Stax tijdens haar afscheidsgroet-verkneukel-moment

Ik bedoel niet vaginaal of anaal incontinent, maar emotioneel. Ik heb me wel vaker beklaagd over de intense levensvreugde die Dionne Stax uitstraalt terwijl de kijker in een ernstige stemming verkeert vanwege het wereldnieuws dat Dionne presenteert. Ik heb wel eens gesproken van de obscene lustigheid van Dionne Stax die de kijker consequent en altijd in de smoel gewreven wordt. Vooral de afscheidsgroet van Dionne getuigt immer van haar genietende aard. Maar nu had ik gehoopt dat ze in het 6-uur-journaal na 50 Orlando-doden de verkneukel in haar “het volgend NOS-journaal is om acht uur, ik wens u een heel mooie avond” ietsje had kunnen bedwingen. Maar dat kan ze blijkbaar niet. Vandaar mijn vraag naar die emotionele incontinentie.

We zijn voorts gewend van de newsgetters van het  NOS-journaal dat ze zo’n beetje de laatsten zijn die schoorvoetend toegeven dat het misschien dan toch een islamitische aanslag is geweest. Als er als moslim geklede mannen onder het uitroepen van Allahu Akbar hebben lopen Kalasjnikoffen, dan houden ze bij de NOS graag nog een slag om de arm.

Nu was het meteen duidelijk en werden de kaarten gezet op de verwarde-man-optie. Arjen van der Horst, correspondent in Amerika:

“We moeten blijven benadrukken dat we nog heel veel níét weten. Opereerde hij in zijn eentje? Waren er verbanden met andere terreurgroepen? Of was dit een typisch geval van een zogeheten lone wolf? Nou dat zijn de politie en de FBI nog allemaal aan het onderzoeken.”

Ja, dat maakt een heel verschil of de moordenaar alleen maar geïnspireerd is door ISIS of erdoor werd aangestuurd. De gedachte hierachter is blijkbaar dat lone wolfs op de een of andere manier minder verontrustend zijn dan ISIS-georganiseerden. Maar hoezo dan? Een lone wolf straalt misschien voor het misleide publiek wel minder ongunstig af op de islam. Al zal dat bedrog inmiddels ook wel steeds minder werken.

UPDATE:

Inmiddels is duidelijk dat de schutter, Omar Mateen, in opdracht van ISIS handelde. Het ventje heeft wel een beetje een zwoele blik. Zou hij zelf krypto-homo zijn en vergeving hebben gezocht voor zijn zonden in een massamoordje op homo’s? Want die disco schijnt een gay-disco te zijn geweest.

MATEEN OMAR

Hieronder is-ie nog een keer, toen-ie pas naar de kapper was geweest:

MATEEN OMAR 2

En hieronder een spreker in een moskee in Orlando, die vertelt dat het echt een daad van genade is in de ogen van Allah als je homo’s vermoordt.

UPDATE: Nieuwsuur van 12 juni:

Het tuig van Nieuwsuur was weer helemaal bezig de regeringslijn te volgen, waarin de opdracht luidt: de islam buiten schot houden! En dat is dan weer in lijn met het smerige Obama-waanzins-verraad waarin consequent geweigerd wordt om de bron te benoemen van de terreur, de islam.  Obama had het in zijn reactie op ‘Orlando” dan ook uitsluitend over “terreur” en over mogelijke relaties van de schutter met “terroristische groepen”. Deze Obama-weigering de vijand te definiëren is niet van vandaag of gisteren. Ga eens kijken naar een volstrekt verbijsterende video uit 2011 waarin  senator Dan Lungren tijdens de zitting van een officiële Amerikaanse staatscommissie een hoge Obama-ambtenaar, Paul Stockton, tracht te bewegen toe te geven dat Amerika in oorlog is met “islamitisch extremisme”. Deze Stockton weigert volhardend het i-woord in de mond te nemen.

EIJKMAN QUIRINE

Het tweede wat opviel in de manipulatie van Nieuwsuur was de poging de 50 vermoorden en meer dan 50 gewonden te framen als een gevalletje homohaat en dat ook een gewone christenjongen op het idee had kunnen komen van een dergelijke gay-killing-spree. De vader, zelf een Afghaanse moslim suggereerde dat het allemaal was gekomen doordat zijn zoon zoenende homo’s had gezien. En er was een zogenaamde terreurdeskundige, Quirine Eijkman, een nog dommere kut dan die Beatrice de Graaf, een eigenwijs wijf dat met een strakke kop óók zat te beweren dat het allemaal nog niet uitgemaakt was of de homokwestie dan wel de islamkwestie de doorslag bij zijn besluit tot massa-afknallen was geweest. Mevrouw de academica haalde er ook nog de 19e-eeuwse anarchisten bij en benadrukte dat het psychologisch allemaal heel complex is. Maar het is natuurlijk heel eenvoudig: je hebt misdadige individuen ook zonder de islam, maar misdadige impulsen worden door de islam aangemoedigd en beloond en religieus gelegitimeerd.

Hier is een uit het Engels in het Nederlands vertaald artikel van psycholoog Nicolai Sennels: Waarom de islam monsters creëert. Een passage uit dat artikel:

“De culturele en psychologische cocktail van woede, laag gevoel van eigenwaarde, slachtoffermentaliteit, bereidheid om zich blindelings te laten leiden door uiterlijk vertoon van autoriteit en een agressieve en discriminerende opvatting over niet-moslims, die moslims is opgedrongen door pijn, intimidatie en geestdodende herhalingen van bijna ontelbare verzen van de Koran die haat en geweld tegen niet-moslims bevorderen, is de reden waarom de islam monsters creëert.”

Plakstaaf van GeenStijl zegt het zó:

“Het was eventjes in tergende spanning afwachten deze zondag. Was de schutter in de homobar te Orlando, Florida nu wéér een doopsgezinde homohater, een gereformeerde gezelligheidsbestrijder, een psychotische zevendedags-adventist, een katholieke feestjesverpester en/of een woedende spaghettimeneer die boos was dat hij zijn vergiet binnen niet op mocht houden. Maar nee. De massamoordenaar die ( . . .)VIJFTIG doden en 53 gewonden op zijn geweten had, was gewoon wéér een islamitische moslimmohammedaan van koranische persuasie met een jihadistisch sharia-syndroom.”

______________

Advertenties