KANKER VERZIEKT JE TAAL

Net zoals bij de gevreesde lichamelijke ziekte is wegkijken en ontkennen de lekkerste reactie bij de verderfelijkste geestesziekte die de mensheid ooit getroffen heeft: de islam. Het is ook de meest dodelijke reactie. Maar soms mag je hopen dat de symptomen zo heftig zijn dat de comfort-verslaafden tot bezinning komen. ISIS en de ultieme gruwelbeelden van levend verbranden, levend begraven, levend verdrinken, levend onthoofden en levend opblazen hebben sommigen nog steeds niet overtuigd. “Arabist” Jan-Jaap de Ruiter blijft bijvoorbeeld optimistisch over de islam. Zie zijn zeer recente interview met Jan Roos van GeenStijl. En nu had ik gehoopt dat de verbijsterde ontreddering van Laura’s moeder toen ze gedwongen werd in de irrationalistische hel van de islam te kijken ook bij De Ruiter een lodder-oogje zou openen. Maar nee.

Eerst even de feiten in herinnering zoals op een rijtje gezet door EenVandaag:

De 22-jarige Laura zit al drie maanden vast in een cel in Qatar. Dit gebeurde na een avondje stappen, nadat ze aangifte wilde doen van verkrachting. Toen ze aangifte wilde doen, werd ze aangehouden op verdenking van buitenechtelijke seks, iets dat strafbaar is in het emiraat in het Midden-Oosten. Ook de vermeende dader zit vast.

De jonge vrouw uit Utrecht was samen met een vriendin op vakantie in Qatar. Na een paar drankjes in de Crystal Lounge van het Doha Hotel voelde ze zich onwel worden. Ze herinnert zich nog flarden van de avond: iemand trekt haar mee de taxi in en even later ziet ze een man bovenop haar. Naar eigen zeggen is ze gedrogeerd en verkracht, maar op het politiebureau wordt zij beschuldigd en vastgezet.”

U moet werkelijk gaan kijken naar die totale geestelijke ontreddering van een moeder die duidelijk is doordrenkt met Joods-Christelijk-Verlichte cultuur en die onontkoombaar met het werkelijke karakter van de islam wordt geconfronteerd. Dit ga ik niet beschrijven. Dit moet je ondergaan.

De reactie van de moeder is de gezonde reactie van een normaal mens, maar ga dan ook even kijken naar een door het postmoderne cultuur-relativisme verziekte geest als die van professor De Ruiter. Hij leutert blijmoedig over “perspectief”:

“Vanuit het perspectief van, zeg maar, de Qatarezen, is het een soort van behouden van de eer, hoe bizar het ook klinkt, van de familie van de verkrachter . . . .”

Gelukkig dat-ie dat nog net ziet, dat het bizar is. En hij geeft toe dat overal in de hele nazislamitische wereld dit soort diep krankzinnige huwelijks-akkefietje aan de orde van de dag is. Maar in zijn interview met Jan Roos blijft hij toch blij gestemd over de islam. Ik heb de gekte die ook in Nederland onder moslims blijkbaar heel gewoon is, beschreven in een stukkie naar aanleiding van de kwestie rond de juweliersvrouw in Deurne onder de titel  “De redeloosheid van de gemiddelde moslim”. Als deze cultuurkankergeholpen door terminaal links, de gelegenheid blijft krijgen zich dieper in te  vreten in de Europese cultuur, dan zullen we ten onder gaan. Het is zoals met de “war of a thousand cuts” die dagelijks door de links-islamitische coalitie gevoerd wordt tegen Israël: op den duur móét de reus vallen. Zoals Gerrit Komrij zei: “Op een morgen worden we wakker en dan heten we allemaal Ali”. Of, zoals ik graag de wegkijkers tijdens de Weimar-republiek parodie-citeer: “Hé, is die vent met dat bloksnorretje nou toch nog kanselier geworden?”

Maar nogmaals: onderga vooral de verbijstering van die moeder van Laura!

LAURA'S MOEDER

Laura’s moeder: “Dat is toch niet te verhapstukken?”

UPDATE:

De Telegraaf meldt:

“Buitenlandse Zaken heeft Laura’s moeder Marian bericht dat het Openbaar Ministerie in Qatar ’een sterke zaak heeft op grond van een gedegen vooronderzoek’. (. . . ) Justitie in Doha baseert zich volgens Buitenlandse Zaken op onderzoek door een arts, getuigenverklaringen en mogelijke camerabeelden.

’Het beeld is ontstaan dat Laura vrijwillige seks had met de medeverdachte, die ook is aangeklaagd en eveneens moslim is.’ De Syriër zegt dat Laura na de seks om geld vroeg. Toen hij weigerde te betalen, is zijn lezing, beroofde Laura hem van zijn telefoon en horloge. ’Die eigendommen nam hij vervolgens met enig geweld terug’, luidt de toelichting.

Het feit dat Laura zelf moslim is – wat door haar moeder wordt bevestigd – is volgens Buitenlandse Zaken ’een verzwarende factor’. Morgen moet de Utrechtse opnieuw voor de rechter verschijnen.”

Tsja, dat doet aan mijn verhaal natuurlijk niks af. Een halve gare dochter die zich blijkbaar tot de islam “bekeerd” heeft en die dus nu samen met de moeder het terroristische irrationalisme van de islam aan den lijve en den geeste meemaakt. Begrijpelijk dat moeder dat feit voor EenVandaag verzweeg, want het feit dat die domme trut zelf “moslima” is, verzwaart de zaak natuurlijk zéér.

Als zo’n dochter gek genoeg is om moslim te worden, dan is ze misschien ook wel in staat om zich te verhoeren aan zo’n Syriër. Maar dat ze hem van zijn telefoon en horloge heeft proberen te beroven, daar geloof ik geen zak van.

En die “sterke zaak” die “justitie in Doha” zou hebben: “justities” in moslimlanden hebben nóóit sterke zaken, alleen sterk ruikende zaken: terreur, bedrog, leugens en laster, dát hebben “justities” in moslimlanden.

_______________

 

Advertenties