Annechien Steenhuizen

In het 8-uur-journaal van 14 juni 2016 vraagt Annechien Steenhuizen zich af: zou het nou toch een gewone massamoord geweest zijn, daar in Orlando? En ze vertrekt geen spiertje in dat robot-aangelaatje. Want aanslagpleger Omar Mateen blijkt heel vaak in die homo-disco te zijn geweest om een dansje te wagen. Dus dan zal het misschien toch niks met de islam te maken hebben!

Hoe dom kan je zijn? Hoe diep kan die hang zitten om vooral de islam tegen alle evidentie in voortdurend vrij te pleiten? Die Mateen, intens domme kut, is aan het moorden geslagen omdat-ie gek werd van de tegenstelling tussen het absolute verbod op homoseksualiteit in zijn quasi-religie en zijn klaarblijkelijke neigingen. De islam gebiedt, zoals ik in mijn vorige stukkie uitlegde, om homo’s te vermoorden. En wat nog voornamer is: als je sterft op het pad van Allah en de Jihad worden je al je zonden vergeven en ga je rechtstreeks naar het paradijs! Dus wat ligt er nu meer voor de hand dan . . . . . . . . moet ik die redenering nou echt nog afmaken?

Die gekte, die smerig waanzin, die meteen begonnen is na de Twin Towers in 2001. Toen George Bush, Bill Clinton en Tony Blair voor de camera’s (kijk op seconde 25) kwamen getuigen dat de islam eigenlijk een geloof van vrede is. Hoessein Obama met al die foute speeches en uitlatingen waarin hij de islam ook al prees als een prachtgeloof. Obama wiens regering heeft verordonneerd dat het woord islam niet mag worden gebruikt in verband met terreur. En toen hadden we David Cameron die – nadat een moslim in de straten van Londen soldaat Rigby had afgeslacht onder het roepen van Allahu Akbar – staande voor Downingstreet 10 begon te vertellen dat die daad een aanval was op . . . . . . de islam!

Wanneer houdt die waanzin op, zo vraagt ook Paul Joseph Watson zich af.

______________

Advertenties