“NSB-Handelsblad” is zo’n beetje de vaste nieuwe benaming van GeenStijl voor de krant waarin islamofilie en Jodenhaat vanzelfsprekend zijn. Zelf heb ik ook wel eens gewezen op het foute karakter van de NRC die zich mag rekenen tot de meer serieuze volgende-Holocaust-voorbereiders. En nu wijst Zentgraaff van GeenStijl me op een nieuw bewijs voor het antisemitisme in de NRC-redacties. Hij revancheert zich met dit goede stukkie over Joden voor een dom stukkie over Joden.

Zoals bekend heeft het nieuwe anti-semitisme, ook bij de NRC, zich doorzichtig vermomd als “Israël-kritiek”. Hans Moll, oud-redacteur van de NRC heeft die Jodenhaat in onze ex-deftigste krant zéér uitgebreid gedocumenteerd in zijn boek: “Hoe De Nuance Verdween Uit Een Kwaliteitskrant: NRC Handelsblad neemt stelling tegen Israel”.

De NRC-ers blijken goed te zorgen voor antisemitische Nachwuchs ter redactie. Hierboven zijn ze geportretteerd: twee zelfbewust ogende frislingetjes, Derk Stokmans en Leonie van Nierop, hebben in die grote bloedige wereld met die lange gruwelgeschiedenis – waarin nog wel eens een Jood slachtoffer werd en wordt! – de scheef liggende paperclip op het bureau van Netanyahu weer gesignaleerd. Ja, ik noem deze twee zieke rotzakjes antisemietjes, want als je zelfbewust bent en in de grote krant schrijft dan ga ik er vanuit dat je van wanten weet. Dat je dus wéét dat er geen enkele sprake is van een “bezetting” door Joden van Samaria-Judea. En dat je dus die hele ingewikkelde redenering om 80 stokoude Holocaust-overlevers op die “Westbank” op hun uitkering te korten baseert op Palmaffia-propaganda-laster-leugens. En als deze jongen en dit meisje dit weten, dan zijn het antisemietjes.

En als ze het niet weten dan zijn het domkopjes aan de foute kant van de geschiedenis. Die vooral veel moeten lezen over Joden en Israël. Neem en passant ook wat kennis mee over de islam! En pas op, Derkje en Leonietje: als je niet héél alert bent op bepaalde symptomen dan kan antisemitisme een ziekte zijn waarvan je niet weet of je ‘m onder de leden hebt!

UPDATE 11 Augustus  2016: Antisemietje van Nierop heeft vandaag een enorm artikel in NSB-Huichelblad over een “Jordaans-Zweedse” juriste die voor het Internationaal Strafhof in Den Haag werkt en ook verbonden is aan de “Palestijnse” organisatie Al-Haq: een organisatie die de Palmaffia-terreur voert met liegen onder een “justitieel” masker. Deze “juriste” beschuldigt de Israëlische geheime dienst Mossad ervan dat deze dienst haar intimideert en bedreigt op haar huisadres en via haar privé-telefoon. De dame levert in het dagelijks leven “informatie” aan het Internationaal Strafhof over “mogelijke Israëlische Oorlogsmisdaden”. In het Staats-Journaal kwam een zeer netjes ogende woordvoerder van het Strafhof vertellen dat ze het aldaar allemaal erg serieus nemen en het bij de Nederlandse justitie hebben neergelegd. Ook de dame die namens het Nederlandse Openbaar Ministerie in het Staats-journaal aan het woord kwam, leek zeer onder de indruk van de idiote beschuldigingen.

Idioot, zei ik, zoals ook Zentgraaff van GeenStijl onderbouwd uitlegt, want waarom zou de Mossad in Godsnaam zo’n onbetekenend trutje amateuristisch gaan lopen bedreigen? Dit riekt enorm naar een non-filmische variant van “Pallywood” en dus naar de zoveelste grote dikke vette Arabieren-hoax. Nou, dat heeft antisemietje Leonietje toch mooi voor mekaar: weer een stukje Jodenhatende vuiligheid gepompt in de naïeve hersens van de lezers van NSB-Huichelblad en van de kijkertjes naar het Staatsjournaal.

Want het artikel krijgt een kop over de volle breedte van de voorpagina. Maar daarin durft de Grafsteen van de Geest toch niet de suggestie te verwerken dat Israël achter de intimidatie zit. Wel op de binnenpagina’s 4 en 5. Daar staat een mooie foto van het edele aangelaat van de “juriste” van de Palmaffia’s. Daarnaast de kop:

“ZE DACHT DAT NEDERLAND VEILIG WAS
Intimidatie Deze juriste helpt het strafhof bij een onderzoek naar vermeende Israëlische oorlogsmisdaden in Palestina. Nu wordt zij met de dood bedreigd.”

Dat je dat durft te koppen in een tijd waarin de islamitische terreur al honderden doden en zwaar gewonden in de Europese steden heeft geëist en waarin voor zelf ongeïnformeerde mensen langzaam duidelijk kan worden wat de Joden in Palestina al 100 jaar op veel grotere en intensere schaal meemaken: “ze dacht dat Nederland veilig was . . . . .” Gadverdamme!

UPDATE 15 Augustus 2016: “Zentgraaff” van GeenStijl wijdt ook aandacht aan de laatste straal vuiligheid die domme kut Van Nierop heeft geproduceerd: “Het gevaar van pseudojournaliste Leonie van Nierop
______________________

Advertenties