FEAR PROJECTDezelfde ploerten die de Engelse bevolking angst hebben proberen aan te praten voor een Brexit, zijn nu degenen die roepen om een afschrikwekkende straf voor diezelfde bevolking zodat andere naties het wel uit hun hoofd zullen laten te vertrekken uit de EU.

Naar aanleiding van het zoveelste arrogant-domme commentaar in de Volkskrant waarin beweerd werd dat de Britten met de onderbuik hadden gestemd, zegt Joost Niemöller:

“Het zijn juist de EU gelovigen die alleen angst kunnen verkopen. De angst dat het zonder de EU weer oorlog zou worden bijvoorbeeld. De werkelijkheid is precies omgekeerd: juist de EU ontwikkelt zich tot een gevaarlijke oorlogsmachine tegen Rusland, dat onze beste buurman zou kunnen zijn. Door het opzetten van een EU leger. Door nu weer de economische sancties tegen Rusland te verlengen, en zichzelf daarmee buiten de markt te plaatsen. En daarmee bijvoorbeeld de Nederlandse melkveehouders te duperen.

Boris Johnson zei tijdens het slotdebat op de BBC belangrijke woorden: de welvaart is gebaseerd op democratie. De EU is een anti-democratische machine die zich laat aansturen door de lobby organisaties van het internationale bedrijfsleven. Brussel is een eigen kaste die het eigen belang bevoordeelt, niet het belang van de Europese bevolking. Brussel wil, zoals uit documenten blijkt, streven naar de omvolking van de Europese bevolking, het domweg wegfokken van de mensen die de Europese beschaving mogelijk hebben gemaakt. Duitsers, die Duitse kinderen willen maken, dat is volgens de machtige Duitse minister van financiën ‘inteelt’, en dat moet tegengewerkt worden. De Duitsers moeten verdwijnen. De Nederlanders. De Denen. De Fransen.

Brussel is een genocide-machine, die angst produceert als propaganda, en die het taaie gevecht om de democratie verkoopt als ‘gevoel.’ En dat is dus het smerige spelletje wat ook kranten als de Volkskrant spelen: de mensen wegzetten als dom. Beweren dat je zelf het verstand in pacht hebt, alle bedreigende feiten over de illegale immigratie, veroorzaakt door diezelfde EU, terzijde schuivend.”

AMEN.

Zie de rest van Niemöllers stuk hier >>>

Paul Joseph Watson over het falen van de angstaanjagers:

Hier nog een nauwelijks verholen dreigje van Pechtold: geen slappe thee!

__________________

Advertenties