Abbas spreekt het europarlement toe en de reclame eronder kon niet toepasselijker zijn

Abbas spreekt het europarlement toe en de reclame eronder kon niet toepasselijker zijn

Mahmoud Abbas, de baas van “de Palestijnse Autoriteit”, heeft onder groot applaus een lang leugenverhaal afgestoken in het Europese parlement en natúúrlijk is hij beloond met donderend applaus. Als de “bezetting” zou ophouden, zo zei hij, zou het terrorisme in het Midden-Oosten en de hele wereld ophouden.

Heeft die liegende terreur-idioot dat echt gezegd en hebben de “europarlementariërs” daarvoor geklapt? Ja, echt waar:

“( . . .) once this occupation ends, those pretexts will disappears and extremism will be over as will terrorism. ( . . .) There will be no more terrorism in the Middle East nor elsewhere in the world.”

Abbas veroordeelde alle vormen van terrorisme en was vol vredesverlangen. Inmiddels kan iedereen weten dat dit praatjes zijn voor de Westerse Bühne, net als bij voorganger Arafat, en dat hij persoonlijk leiding blijft geven aan de haat-opwekking en terreur-voorbereiding in Samaria-Judea. Maar de “europarlementariërs” in hun sprookjeswereld schijnen het allemaal te geloven. Nóg een zwaarwegende reden voor een Nexit.

Oh ja! Nog een dingetje: zeggen dat “de bezetting” de oorzaak is van alle terrorisme in de wereld, is natuurlijk óók een manier van zeggen: die Juden sind an allem Schuld.

UPDATE 27 JUNI 2016:

Het was inderdaad een Teken Aan De Wand, die staande ovatie van het EU-parlement voor de antisemitische retoriek van Abbas. Vlaamse “Vrienden van Israël” wijst er nog eens op:

“Brussel, donderdag 23 juni 2016. De Palestijnse leider Mahmoud Abbas, kreeg 30 seconden lang een staande ovatie in het Europees Parlement voor zijn toespraak waarin hij onder meer verwees naar het Middeleeuwse bloedsprookje door te stellen dat ‘Israëlische rabbijnen de Palestijnse waterputten vergiftigen’ ( . . .).”

Hier het moment waarop hij deze leugen uitspreekt.

ABBAS EU PARLEMENT POISON LIBEL

Hier het fragment van zijn speech op YouTube.

In onderstaand filmpje legt Aussie Dave van Israellycool uit hoe het werkt: ploert Abbas lanceert de leugen, de collaborerende antisemitische ploert-media verspreiden de leugen en als Abba tenslotte moet toegeven aan de Israëlische regering dat hij gelogen heeft, melden de ploert-media niks. Dus gaat dat soort leugens een eigen leven leiden. Wie zei ook alweer “Audacter calumniare, semper aliquid haeret“? In dit geval blijft het extra hangen, want zoals Aussie Dave uitlegt, heeft Abbas eerst de leugen nog aangedikt én op een internationaal podium uitgesproken voor hij zijn leugen toegaf.

Hieronder het hartelijk welkom respectievelijk hartelijk applaus  voor Abbas van twee openlijke collaborateurs met de islam: vetnek Schulz en engnek Mogherini.

ABBAS EN SCHULZ EU PARLEMENT

ABBAS MOGHERINI APPLAUS

“Vlaamse Vrienden” geeft ook de cijfers van een enquête uitgevoerd door de Anti-Defamation League  waaruit blijkt dat bijna 90 van de “Palestijnen” geloven in de klassieke anti-semitische leugens.

UPDATE 28 JUNI 2016:

Ook Likoed-Nederland schrijft een stuk naar aanleiding van de vergiftige-bronnen-leugen: “Abbas gaat Middeleeuws: de Joden vergiftigen onze bronnen”.

Likoed memoreert dat dit soort leugens ook in Europa altijd als aanleiding werd gebruikt om pogroms te starten. Dan kregen de Joden de schuld van het uitbeken van de pest, bijvoorbeeld. Likoed somt nog een aantal andere leugens op in de toespraak van Abbas vor het het EU-parlement:

  1. Dat Israël sinds 1967 al een miljoen Palestijnen heeft gearresteerd – een onzinnige leugen.
  2. Dat Israëlische kolonisten Palestijnen het leven zuur maken – terwijl in feite veel meer kolonisten door Palestijnen zijn gedood dan andersom.
  3. Dat de Israëlische nederzettingen steeds groter worden – terwijl in werkelijkheid er in meer dan twee decennia nauwelijks gebied is toegevoegd.
  4. Dat zijn mensen al duizenden jaren in het gebied aanwezig zijn – terwijl in feite elke grote Palestijnse clan aantoonbaar afkomstig is uit andere delen van het Midden-Oosten.
  5. Dat het gebieden onder zijn controle “een grote gevangenis” is – terwijl hijzelf zonder probleem naar Brussel ging en meer dan 100.000 Palestijnen dagelijks de Groene Lijn passeren.
  6. Dat vrouwen gelijke rechten hebben als mannen onder de Palestijnse wet – terwijl (bijvoorbeeld) de straf voor een ‘eerwraak’-moord op een vrouw lichter bestraft wordt dan de moord op een man.
  7. Dat hij geen religieuze oorlog wil – terwijl in werkelijkheid hij vorig jaar opriep tot steekpartijen, door te zeggen dat de Al Aqsa moskee met alle middelen moest worden verdedigd tegen bezoeken van Joden.
  8. Dat er geen terreur meer in de wereld zou bestaan, als de ‘bezetting’ zou ophouden – terwijl er daarvoor al islamitische terreur was en iedereen kan zien dat dit bij Boko Haram, IS, Taliban, Al Shabaab enz. enz. helemaal geen rol speelt bij hun moordpartijen op ‘ongelovigen’.
  9. Dat hij tegen terreur is – terwijl hijzelf consequent moordenaars van Joden “helden” noemt en de politieke partij Fatah waar hij het hoofd van is terrorisme prijst en aanmoedigt.

______________________

DECEPTION

Advertenties