PECHTOLD WERPT DE HANDSCHOEN OP ZIJN TELEFOON

Ik dacht dat ik de enige was in Nederland die tekstanalyse pleegt van links collaboratie-geleuter. Maar ook Joost Niemöller heeft nu via close reading onder de titel “Dictator Pechtold bralt maar wat” een mooie long read geschreven waarin wordt aangetoond dat Pechtold volstrekt leeg en populistisch gelul produceert en intussen anderen daarvan beschuldigt. Ik vind overigens dat “dictator” teveel eer is voor de betuttel-racistische kunstkwast Pechtold.

Enfin, hier is het stuk van Joost Niemöller op “De Nieuwe Realist” >>>

UPDATE:

Bart Nijman oba/aka/alias “Van Rossem” heeft het werk van Joost Niemöller nog eens dunnetjes over gedaan: “Kloosried. Europopulist @APechtold praat peop”.

Jammer dat Van Rossem weer last heeft van zijn ik sta-overál-boven-complex waardoor hij weer eens een foute moreel-intellectuele gelijkwaardigheid poneert, zoals ooit bij Israël en Hamas:

“Een heel interview over hoe stom de burger is, hoe goed Europa is, vol lege woorden over ‘praten over oplossingen’, zonder ook maar één concrete suggestie te doen – en dan eindigen met een strijdkreet van de ene populist aan het adres van de ander. Nee hoor Lex, met jou aan het roer komt het he-le-maal goed met dat “Europa” van D66.”

Wilders is natuurlijk véél inhoudelijker en véél fatsoenlijker dan Pechtold.
_______________

Advertenties