Nieuw bewijs dat de slavenhandel ook vooruitgang bracht: oranje nylon koord al voor 1863!

Nieuw bewijs dat de slavenhandel ook vooruitgang bracht: oranje nylon koord al voor 1863!

Negerprobleem?!? Hoe durf ik! Ten eerste zijn er geen problemen met meergepigmenteerde medehumanisten, want als je onder een bepaalde hoek kijkt dan zijn dat Uebermenschen en ten tweede, mijnheer Pennings, gebruikt u een woord dat stamt uit de tijd van de negro-spiritual, toen Norman Podhoretz nog namens zichzelf en heel Amerika kon spreken van “Mijn negerprobleem, en het onze”.

Ik moet heel eerlijk zeggen dat ook ik het woord “neger” een rotwoord ben gaan vinden. De politiek-correcte gedachtepolitie is dus effectief geweest. Ik heb het verbod inderdaad verinnerlijkt en alleen om uw aandacht te trekken, heb ik het in de kop van dit stukje gebruikt. Voorts ben ik zwaargetinten steeds meer als mensen gaan zien.

Terzake. Het Amsterdamse Oosterpark is pas voor vele miljoenen gerenoveerd. Het is een kwetsbaar park, vanwege de moeilijke afwatering, die de grasmat zeer gevoelig maakt voor grote ijzeren en kunststoffen bodem-platen waarop partytenten worden gezet en podia gebouwd. Dat is dús wat er regelmatig gebeurt. Festival-organisaties van allerlei snit zijn dol op het Oosterpark. En als de bodemplaten weer worden weggetrokken nadat ze standaard veel te lang zijn blijven liggen, is het gras eronder dood.

De laatste keer dat het park op deze manier forse schade opliep was bij een mega-manifestatie van de FNV. Ik had daarover een paar stukkies geschreven waarin ik aandrong op vermoording van de hele FNV-top benevens de standrechtelijke executie van al die vroede vaderen en moederen van het Amsterdamse stadsbestuur die voor de manifestatie toestemming hadden gegeven.

Het gekke is: toen bij de FNV en ook nu weer bij het aanstaande Keti-Koti-gebeuren (1 juli)  had burgemeester Van der Laan uitdrukkelijk verboden dat er grootschalig tenten en podia opgezet zouden worden in het park. En toch gebeurde het. Toen bij de FNV en nu weer bij Keti-Koti.

Een insider heeft mij verteld hoe dat gaat. Er is een stiekeme overeenkomst tussen de nep-linkse organisatoren en de PvdA-ambtenaren van het inspectie-team dat moet toezien op de naleving van de regels en dat pas op de dag voor de manifestatie komt kijken. Dan zijn er dus tegen de voorschiften in tóch grote podia en tenten op het gras neergezet. En dan gaan die PvdA-ambtenaren gewoon in de Amsterdamse gedoog-modus. “Tsja, nou het er eenmaal staat . . . . . .” Die ambtenaren zeggen er ook nog bij, aldus mijn inside-bron, dat het maar gelukkig is dat er flinke bodemplaten zijn gelegd, ter bescherming van de grasmat.

KETI KOTI 2016 affiche

Enfin, op de zompig polderbodem van het Oosterpark gaat Keti-Koti weer van start: het feest dat de rancune om het slavernijverleden en het eeuwige slachtofferschap van de Nederlandse Surinamers, Surinaamse Nederlanders en Surinamers levend moet houden. Net zoals in heel Afrika is het ook in Suriname een incompetente, corrupte en wrede puinhoop. Naarmate het  – (vooral in Zuid-Afrika) – steeds duidelijker wordt dat de zwarte mens minimaal geen haartje béter is dan de blanke en waarschijnlijk net een stukje incompetenter, klinkt het slavernij-geouwehoer luider.

Nergens gaat het in zwarte gemeenschappen goed: niet in Afrika, niet in Amerika, niet in Europa en niet in Suriname. En de zwarte rancunisten weten precies hoe dat komt: er zit een cultureel archief in onze witte koppen- zie Gloria Wekker bij Buitenhof op 35:00 –  dat maakt dat we zelfs geheel zonder het te weten diep racistisch zijn jegens zwarten. Ook Antoin Deul, voorzitter van “Ninsee”, het “kenniscentrum” dat de jaarlijkse slavernijherdenking organiseert, heeft het in een groot interview in Trouw over dat genetisch geworden racisme-archief in onze witte koppen.

De Zwarte Piet gaat dus naar de blanke christelijke mens vanwege die paar honderd jaar slavernij. Intussen flirten vele zwarten met de islam, de meest moorddadige en racistische nazi-ideologie die deze aardkloot ooit heeft gezien en die tot op heden (!) een veel wredere vorm van slavernij jegens zwarten heeft gepraktiseerd. Mijn favoriete vraag aan zwarte en blanke linkse idioten is dezer dagen: hoe komt het toch dat er in Noord-Amerika zo’n enorme zwarte bevolking is en waarom ontbreekt die in Arabische landen? Omdat de Orwelliaanse idioten uit het zelfverheffingsneuroten-machtsconglomeraat het antwoord écht niet blijken te weten, geef ik het erbij: omdat zwarte slaven in Arabische handen op grote schaal op wrede wijze wrede gecastreerd werden en ze zich dus niet konden voortplanten.

Enfin: de oplossing van het “negerprobleem” in het Oosterpark is dus: 1) hou een vreugdevolle en rancunevrije herdenking bij dat monument in het park, ga vervolgens lekker swingen op het Kastanjeplein en hou ’s op dat park te vernielen, 2) Hou eveneens op met dat slachtofferige zeiken over het slavernijverleden en maak iets van Suriname. En van Afrika. En van de Bijlmer.


____________________

 

Advertenties