Acht-uur journaal NOS zondag 3 juli 2016: eerst, als “opening” van het wereldnieuws: volle 210 seconden over wat er in Nederland tegeswoordigs mis gaat bij plastische chirurgie door “kosmetische charlatans artsen”. En toen pas 120 seconden over 125 200 doden en 200 gewonden in Bagdad bij een islamitische bomaanslag. Natuurlijk noemde Rob Trip het geen islamitische aanslag, maar een aanslag “door ISIS”. Kan die doorgeefluikse antisemiet niet een keer een definitieve beroerte krijgen? Of in elk geval een zodanige attaque dat-ie voortaan écht zijn bek moet houden?

Een voice-over met een gedragen stem die een lichte keelsnoering verraadt:

“Heilig is de vastenmaand ramadan niet voor IS. Juist nu sloeg de terreur-beweging toe. In het donker. In een winkelstraat in het centrum. Waar jongeren en gezinnen zich verzamelden omdat er na zonsondergang weer gegeten mocht worden. Het was feest.”

Ah! Dat stiekeme IS! Verlichte en onschuldige en blije aanhangers van een verlichte religie worden vermoord door afslachters die niks met de islam te maken hebben! En dat tijdens de Heilige Ramadan! Maar ja, zoals Hans Jansen ooit zei: “De islam aan D66-types uitleggen is net zoiets als seksuele voorlichting geven aan kleuters. They don’t have a clue.” Dus ga het NOS-journaal maar eens uitstipuleren dat IS precies en exact en getrouw het voorbeeld van de mythische profeet Mohammed volgt die ook tijdens de ramadan de belangrijkste van zijn vele lieg-sluipmassamoord-verrassings-acties ondernam. Naar het voorbeeld bovendien van Allah Himself: “Allah is de beste listensmid” (Soera: 3:54). Een van de vele Mohammed-hysterie-sites zegt het als volgt:

“In de maand Ramadan van het jaar 8 hijri heeft Allah, de Verhevene, Mekka voor Zijn gezant geopend. Daarmee heeft Allah, de Verhevene, Zijn religie en Zijn gezant machtig gemaakt en Zijn huis (de gewijde moskee) gered. Dit goede nieuws bereikte de bewoners van de hemelen en leidde tot het intreden van mensen in drommen tot de Islam. ( . . .) De profeet droeg zijn metgezellen op zich voor te bereiden om Quraish aan te vallen. Ook mobiliseerde hij de plattelandsbewoners uit de omgeving van Medina. Dit vond in het geheim plaats. Hij riep Allah aan waarbij hij zei: ,’Oh Allah, U kunt ervoor zorgen dat de mensen van Quraish hiervan niets komen te zien of te weten totdat wij hen verrassend aanvallen.  Aan het begin van de maand Ramadan stuurde de profeet Abu Qutadah als informant naar Batn Idham dat op een afstand van 36 mijlen ligt van Medina. Zo zouden de mensen van Quraish denken dat de moslims deze plaats zouden aanvallen. ( . . .) Op de tiende van de maand Ramadan van het jaar 8 hijri vertrok de profeet vanuit Medina richting Mekka met een leger van 10.000 man.

BOMBATHLON SCORECARD

Ook GeenStijl besteedt aandacht:

“Geen woedende moslims op het Museumplein. Geen woedende moslims op het Malieveld. Geen woedende moslims op het Mediapark. Eigenlijk helemaal geen woedende moslims in Nederland (worden die lui alleen kwaad als er een karbonaadje op het fietspad naast een moskee wordt neergelegd, of hoe zit dat?). Geen live-uitzendingen met updates op de NPO. Geen voorpaginanieuws in de Volkskrant. Geen Grunberg.”

__________________

Advertenties