UNRWA PHOTO MOTHER CHILD SURGERY

Dagelijks worden wereldwijd enorme bakken lasterlijke leugens  over Israël verspreid. De gecombineerde links-antisemitisch-islamitische propagandamachine staat nooit stil. Hier zomaar een tekenend voorbeeld. Deze moeder uit Gaza klaagt dat haar kind geen chirurgische hulp krijgt in Israël voor een noodzakelijke operatie.

Denk je even in: moeder en kind wonen in een land met een regime, Hamas, dat gezworen heeft Israël te zullen vernietigen en dat op allerlei manieren probeert Israëli’s te vermoorden, onder meer door in “vredestijd” tunnels onder de grens door te graven die massamoordaanslagen in Israël mogelijk moeten maken. In “oorlogstijd” schieten ze natuurlijk gewoon lukraak raketten af richting Israël, totdat Israël niet anders meer kan dan antwoorden.

Israël geeft dus levensreddende medische hulp aan de burgers van dit doodsvijandelijke regime. In de afgelopen zes maanden alleen al kregen meer dan 15.000 inwoners van Gaza en Samaria-Judea die medische hulp in Israëlische ziekenhuizen.

De klacht van deze moeder is verspreid via de UNRWA, dat  is de speciale organisatie van de Verenigde Nazi’s die uitsluitend nog functioneert als in-stand-houder van de haat bij “de Palestijnen”. UNRWA doet dat middels verdeling onder de Palmaffia’s van miljarden aan subsidies van EU en VS en door lieglasterpropaganda. Deze moeder en dit kind zijn er het zes-en-twintig-miljoen-honderd-drie-en-twintig-duizend-vijfhonderd-zeven-en-dertigste voorbeeld van.

Want wat blijkt? Deze moeder heeft nog nooit een verzoek ingediend bij de Iraëlische autoriteiten voor medische hulp. Ik denk dat ze in opdracht van Hamas handelt, dat waarschijnlijk twee vliegen in één klap wilde slaan: namelijk lasterpropaganda jegens Israël genereren én medische hulp voor het kind van deze moeder. Typisch islam: eerst op de vijand parasiteren en ‘m vernietigen als-ie genoeg verzwakt is. Zo hebben de moslims het al 1400 jaar gedaan, wereldwijd.

Bron: ISRAELSTREET.ORG

______________

Advertenties