JOHNSON MICAH SWINGEND MOSLIMGEWAAD

Na de moord op vijf en de verwonding van vier witte politie-agenten in Dallas door de zwarte Micah Johnson, vroeg ik me af hoe lang het zou duren voor bekend zou worden dat er een islamitische connectie ligt. En inderdaad, die swingende en veelkleurige djellaba waarin Johnson de Zwarte Panter-groet brengt is veelzeggend. Want de NBPP, de New Black Panther Party, loopt naadloos over in de NOI, de Nation Of Islam, de Amerikaanse moslim-beweging speciaal voor zwarten. In dit ideologie-mengsel is de zwarte tegelijk slachtoffer van het witte “kolonialisme”, maar toch superieur aan de witte slavendrijver. Aantrekkelijk voor de zwarte man zijn vooral de religieuze legitimatie van in-het-rond-neuken zonder vaderlijke plichten en van gewelddadigheid jegens witte ongelovigen. En je hebt meteen een dekmantel voor je antisemitisme, via “Palestijnen”-liefde en Israëlhaat, al hebben veel Amerikaanse zwarten dat masker niet eens nodig. Je moet eens naar de gesjeesde zwarte “theoloog” Khalid Abdul Mohammed luisteren, een ex-voorman van Nation of Islam in Amerika:

Deze Khalid Abdul Mohammed heeft het alleen over het vermoorden van alle soorten “witten”, maar een andere voorman van de gemengde beweging was over Joden ook heel duidelijk:

” ‘Kill every (expletive) Zionist in Israel! (Expletive) little babies, (expletive) old ladies. Blow up Zionist supermarkets!’ screamed Malik Zulu Shabazz, the NBPP’s national chairman, as the hate group protested in front of B’nai B’rith International headquarters in Washington, DC in 2002.”

Met het bovenstaande in het achterhoofd kan je de brave woorden op de site van het NOS-journaal interpreteren.

“Op Facebook ging zijn [Johnson’s] interesse uit naar militante zwarte organisaties als de African American Defense League en de New Black Panther Party. Die laatste groep werd opgericht in Dallas en heeft controversiële ideeën, onder meer dat Joden verantwoordelijk zijn voor de aanslagen van 11 september en de slavenhandel. Hij had geen criminele achtergrond. Zijn ouders waren al twintig jaar gescheiden. Een vriend zegt dat hij eindeloos basketbal kon spelen en totaal niet gewelddadig was.”

Heel bijzonder dat zijn ouders “gescheiden” waren. Komt nagenoeg niet voor in zwarte kringen. En het was natuurlijk een heel rustige jongen van wie je het het nooit gedacht zou hebben. Grappig is ook dat de NOS de Jodenhaat-ideologie van Johnson “controversieel” noemt. Het enige dat ontbreekt is het armoede-excuus-gezever. Maar dat is ook moeilijk als je ziet hoe mijnheer Johnson woonde.

JOHNSON MICAH ARMOEDIG HUISJE

Het rancuneuze rááásiesme-gelul-vermengd-met-islam wordt ook in Nederland steeds sterker. Zie de Turks-Marokkaans-Surinaamse alliantie in DENK: hier en daar en ginds en ginder en op deze plek .

Zeer jongstleden heb ik daarover het volgende gezegd:

“Enfin, op de zompig polderbodem van het Oosterpark gaat Keti-Koti weer van start: het feest dat de rancune om het slavernijverleden en het eeuwige slachtofferschap van de Nederlandse Surinamers, Surinaamse Nederlanders en Surinamers levend moet houden. Net zoals in heel Afrika is het ook in Suriname een incompetente, corrupte en wrede puinhoop. Naarmate het  – (vooral in Zuid-Afrika) – steeds duidelijker wordt dat de zwarte mens minimaal geen haartje béter is dan de blanke en waarschijnlijk net een stukje incompetenter, klinkt het slavernij-geouwehoer luider.

Nergens gaat het in zwarte gemeenschappen goed: niet in Afrika, niet in Amerika, niet in Europa en niet in Suriname. En de zwarte rancunisten weten precies hoe dat komt: er zit een cultureel archief in onze witte koppen- zie Gloria Wekker bij Buitenhof op 35:00 –  dat maakt dat we zelfs geheel zonder het te weten diep racistisch zijn jegens zwarten. Ook Antoin Deul, voorzitter van “Ninsee”, het “kenniscentrum” dat de jaarlijkse slavernijherdenking organiseert, heeft het in een groot interview in Trouw over dat genetisch geworden racisme-archief in onze witte koppen.

De Zwarte Piet gaat dus naar de blanke christelijke mens vanwege die paar honderd jaar slavernij. Intussen flirten vele zwarten met de islam, de meest moorddadige en racistische nazi-ideologie die deze aardkloot ooit heeft gezien en die tot op heden (!) een veel wredere vorm van slavernij jegens zwarten heeft gepraktiseerd. Mijn favoriete vraag aan zwarte en blanke linkse idioten is dezer dagen: hoe komt het toch dat er in Noord-Amerika zo’n enorme zwarte bevolking is en waarom ontbreekt die in Arabische landen? Omdat de Orwelliaanse idioten uit het zelfverheffingsneuroten-machtsconglomeraat het antwoord écht niet blijken te weten, geef ik het erbij: omdat zwarte slaven in Arabische handen op grote schaal op wrede wijze wrede gecastreerd werden en ze zich dus niet konden voortplanten.”

Het  rááásiesme-gelul-vermengd-met-islam wordt steeds sterker, zei ik. Maar het is al zó lang bezig dat het gezeik een jaar of 20 geleden sommige mensen al de strot uitkwam. Ik zou zo graag eens een fragment terug zien uit een cabaretesque komieken-programma van de publieke omroep waarin een filmpje voorkwam waarin huis-aan-huis-colporteurs aan het werk waren die een geestelijk dan wel fysiek product aan de man wilden brengen. Ik weet het niet meer precies. Wat ik wel weet is, dat de types die de deur open deden zeer wantrouwend keken en vervolgens vroegen of de colporteurs iets kwamen aanbieden dat met racisme te maken had. Een van die deur-openers was een vrouw in klederdracht, met zo’n witte muts op. Ze opende de deur slechts op een kier en zei ongeveer iets als:

“Het gaat toch niet over ráááásiesmèèèh, hè? Want daar houden wij niet van hier op ’t dorp! Van rááásiesmèèèh”.
KLEDERDRACHTIGE MUTS

 

 

 


UPDATE:
 Mooi stukje over hetzelfde onderwerp van Bart Nijman (“Van Rossem”) op GeenStijl. Ik geef de eerste en de bijna-laatste zin:

Videootje van een politiechef in El Paso, Texas. Met ingehouden woede staat hij pers te woord, en betitelt hij in één van zijn antwoorden de Black Lives Matter-groepering als een ‘radical hate group’. ( . . . ) Het is Rudy Giuliani, de oud-burgemeester van New York, die de juiste vraag stelt: ‘Waarom maken die BLM-boosmensen zich niet druk om het feit dat 99 van de 100 zwarte doden in de VS, door andere zwarten worden gedood?’

NIEUWSUUR BLACK LIVES MATTER

Op de web-pagina van Nieuwsuur van 10 en 11 juli stonden deze twee foto’s onder elkaar. Ik ga die uitzending niet bekijkluisteren, want het sympathiserende gezever met het zwarte racisme-geouwehoer is voorspelbaar.

UPDATE: tweet van Martin Bosma

BOSMA TWEET ZUID AFRIKAHate-murder against Afrikaner: Pierre Etienne de Necker 23 died in beating/kicking attack by 12 black men shouting ‘You Are White and White People Did This To Our People’
______________

Advertenties