Nee, daarover heb je van de linkse activisten van het NOS-journaal niks gehoord. Niet van de correspondenten en niet van de redacties. Zoals men weet zijn ze daar dol op Hillary Clinton en hebben ze veel werk aan het Trump-bashen. Voor de misdadige onverschilligheid die Clinton verantwoordelijk maakt voor de dood van vier Amerikanen in Benghazi, Libië in 2012 mag dus geen aandacht komen bij de staatsomroep.

Act for America van Brigitte Gabriel vestigt er mijn aandacht op. De video met de speech van Mike Pompeo (Rep.) is al op 29 juni op YouTube gezet. Pompeo en zijn medewerkers hebben een paar jaar gewerkt aan het definitieve rapport over de gruwel-moorden in september 2012 op ambassadeur Christopher Stevens en drie andere ambassade-medewerkers op het terrein van de ambassade in Benghazi, Libië.

Het rapport is vernietigend.

Wat je uit de woorden van Pompeo kan opmaken is dit: onder de verantwoordelijkheid van Hillary Clinton en Barack Hoessein Obama is met – ik herhaal – misdadige onverschilligheid gereageerd op de noodsituatie in de ambassade in Benghazi. Ze waren in en rond het Witte Huis vooral bezig met de presidentsverkiezingen van anderhalve maand later (november 2012) waarin Obama herkozen zou moeten worden.

BENGHAZI STEVENS 1BENGHAZI STEVENS 2BENGHAZI STEVENS 3BENGHAZI STEVENS CHRISTOPHER PORTRET

____________________