FACTS DON'T MATTER KILL ALL WHITES SOUTH AFRICA

In zeer veel slechte gevallen zijn linkse idioten simpel voor de moorddadige ploerten. Omdat armoede en onderdrukt of zo. Wat óók al niet waar is. Maar in het beste geval plegen linkse idioten moral equivalence. Morele gelijkwaardigheid dus. Zoals dat in linkse kringen gebeurt met Israël en de Palmaffia’s, ondanks het feit dat de Palmaffia’s al 100 jaar het moorden beginnen en volhouden en Israël gewoon alleen maar vrede wil. Zo doen linksen het ook met het bewuste zwarte racisme in Amerika tegenover de pogingen van de politie kleurenblind te blijven.

Dat valt nog niet mee in Amerika als je bij de politie bent – kleurenblind blijven – want die 13% zwarten in de bevolking pleegt bijna de helft van de gewelddadige misdaad. Desondanks worden er proportioneel, dus afgezet tegen het aandeel in de bevolking van zwarten en witten, ongeveer net zoveel zwarten als witten door de politie dood geschoten. Nog een wetenswaardig feitje: als er 100 zwarten worden vermoord in Amerika, dan gebeurt dat in 99 gevallen van die 100 door andere zwarten. Niet door racistische witte varkens van politie-ploerten.

Ik ben geestelijk niet in staat geweest de uitzendingen van Nieuwsuur ter zake te volgen. Te bang dat ik schuimbekkend boven de wc-pot kom te hangen. Maar ik heb zijdelings via de Nieuws-uur-website en via GeenStijl een indruk gekregen. En ja hoor: de liegende zwarte racisten van Black Lives Matter, dat inderdaad veel beter Facts don’t Matter zou heten, kregen van Twan Huys net zoveel respectvolle aandacht als de politionele gezagsdragers die de feiten naar voren proberen te brengen.

En natuurlijk was er ook weer veel respect voor de toespraak van Obama, die in naam gehouden werd voor de vijf vermoorde politie-agenten, maar in feite een speech werd die de irrationele zwarte haat stiekem legitimeerde.

En voor we het vergeten: de islam, de grote neger-castreer-religie,  is er natuurlijk altijd bij als aan het Westen geweld en chaos aangedaan kan worden, ook in Amerika.

Tenslotte: bovenstaand foto laat zien dat dit feitenvrije racistische zwarte gelul wereldwijde gevolgen heeft. Bijvoorbeeld in Zuid-Afrika. Benieuwd hoe de Keti-Koti-adepten in Nederland de kanen uit deze ellende gaan braaien.

Tenslotte de banner die Nieuwsuur boven zijn website zette, geeft helemaal de sfeer weer van hun reportages: gerechtvaardigde zwarte woede!

FACTS DON'T MATTER NIEUWSUUR BANNER

___________________

Advertenties