Vanuit het volkse Amsterdamse Café Weltschmerz een mooi interview met Hajo Smit door Esther Fenema, die véél rustiger en beter is dan destijds met Sid Lukkassen. Smit heeft een biografie van Donald Trump geschreven die een tegenwicht moet bieden tegen het Trump-gedemoniseer door de mainstream media.

TRUMP OMSLAG BIOGRAFIE HAJO SMITSmit  “demoniseert” zelf Hillary Clinton, maar dat is eigenlijk geen demoniseren, maar onderbouwd waarschuwen voor het totale gebrek aan integriteit van dat nep-linkse grafwijf. Smit heeft de indruk dat Trump wél integer is en het hart op de juiste plaats heeft.

 

 

 

 

 

Interessant zijn drie boektitels die Smit noemt:

CLINTON CASHClinton Cash

Dat is het verhaal van de corruptie van de Clinton Foundation. Overal ter wereld heeft die Foundation belangen en vriendjes die natuurlijk al zwaar geïnterfereerd hebben met de buitenlandse politiek van Hillary Clinton toen ze minister van BZ was en dat gaat allicht opnieuw gebeuren als ze president zou worden. Hajo Smit geeft ook het voorbeeld van Haïti waar na de aardbeving van 2010 het ingezamelde geld via de Clinton Foundation naar vastgoed-investeerders ging die daar luxe hotels voor bouwden. Er kwam geen cent terecht bij woningbouw voor de armen.

 

CLINTON WAR ON WOMENThe Clintons’ War on Women

Hillary Clinton wist dat het vreemdgaan van Bill niet te bedwingen zou zijn. Dus heeft ze dat geaccepteerd en natuurlijk vooral om in de buurt van de macht te blijven. Als er klachten kwamen van de vrouwen die door Bill werden bedrogen en gebruikt dan begon Hillary volgens een vast patroon een bedreigings- en intimiderings-campagne tegen die vrouwen. Ja, Hillary is echt een feministische kandidaat: I’m with her!”

 

CLINTON CRISIS OF CHARACTERCrisis of Character

Een boek van een oud-FBI-man die het huishouden van de Clintons tijdens de presidentsjaren van Bill van dichtbij heeft meegemaakt en beschrijft hoe vulgair het er aan toe ging in het gezin.

 

 

 

Hajo Smit maakt maar één ernstige vergissing in dit interview. Dit boek, zegt hij, laat zien “hoe eng het is als mensen gedemoniseerd worden, of het nou Trump is of Poetin of Wilders of wie dan ook . . . . . . . ook de islam hoeft van mij niet gedemoniseerd te wordenOei-oei-oei!!!

En dan is er ter aanvulling van Hajo Smit natuurlijk nog deze ultra-korte gesproken biografie van Donald Trump door Ezra Levant:

___________________

 

Advertenties