Bart van Rossem-Nijman tot Westerflier

Bart van Rossem-Nijman tot Westerflier

Bart Nijman (“Van Rossem”) van GeenStijl heeft de laatste tijd veel bijgeleerd, maar zijn laatste mening over het ultra-korte PVV-programma is er weer eens volledig naast. Hij schrijft:

“( . . .) met het nieuwe verkiezingsprogramma kiest hij voor verdere dumbing down van zijn boodschap. Eén luizig A4’tje, met onhaalbare plannen en half afgeschreven zinnen, “ondersteund” door een rijtje getallen die financiële verantwoording moeten suggereren. Natuurlijk, alle partijen liegen in hun programma’s en hoe meer pagina’s ze tellen, hoe harder de alarmbellen van de loze beloften rinkelen. Maar we hebben het nu even over ‘het tegengeluid’ tegen die leugens, en dat geluid klinkt echt niet minder schril. ( . . .) Het PVV-programma is niet een plan van mensen die echt denken te gaan regeren, dit is een provocatieve utopie die regeren uitsluit.”

Gelul! Geert en Martin weten heel goed dat meeregeren of gedogen er deze keer niet in zitten, ondanks het feit dat ze de grootste partij zullen zijn. Dus hebben ze gekozen voor een boodschap waarvan de beknoptheid en het radicalisme de effectiviteit van de propaganda optimaliseren. De PVV voldoet aan de Eerste Wet van de Communicatie: MAAK JE BOODSCHAP EENVOUDIG.

Op zijn weblog “Fennix” zegt “Fubar” daar iets fundamenteels over:

“Het PVV programma betekent dat we geduld moeten hebben tot de volgende verkiezingen. Het is een lange termijn programma, een visionaire blik op de toekomst. Het is van een Lutheriaanse Lengte, en die 95 stellingen waren nog lang, maar veranderden de wereld. Hoe lang was het Magna Carta ? Of De Acte Van Verlatinghe ?  Eerst moet de gevestigde orde nog verder gesloopt worden. We kunnen er van uitgaan . . . . . “

Lees verder op Fennix >>>

Wilders en Bosma zijn goed bezig. Wat ik ze al jaren voorhoud – wees radicaler in jullie kritiek en minder vulgair – zijn ze in de praktijk aan het brengen. Die kritiek op de boerkini van Wilders was voortreffelijk: “Die boerkini is een symbool van een nazi-ideologie en daarom moet-ie verboden worden.” Glashelder. Natuurlijk zou onder normale omstandigheden buitennissige kledij niet verboden moeten worden, maar hoofddoeken, boerkaabs en boerkini’s zijn niet alleen maar buitennissig. Ze zijn de symbolen van de oudste en gevaarlijkste totalitaire ideologie die deze aardkloot ooit heeft gezien. Daarom is de eis van een verbod op de Koran ook helemaal niet zo raar als Bart Nijman meent. Zoals ik eerder schreef:

“Maar wat er moet gebeuren, is wat ik al tien jaar bepleit: een totaal verbod op de islam, op alle materiële en verbale uitingen van die nep-religie. Geen hoofddoeken, geen djellaba’s, geen moskeeën, geen korans, geen profeet-hysterie en geen imams meer. Gewoon weg ermee. Stop de immigratie van moslims, bevorder krachtig de emigratie van moslims. Vooral ook graag weg met de gevaarlijke illusies over de hervormbaarheid van die barbaarse ideologie. Hier kunt u een voorbeeld lezen van de weigering van onze eigen nep-elite (Mark Rutte) de vijand zelfs maar te definiëren en hier is een verbijsterend voorbeeld (een hoge ambtenaar van Obama) van bewust wegkijken in Amerika.”

Zo, en nou heb ik toch weer gezondigd tegen mijn voornemen minsten een jaar lang mijn bek te houden. Maar héél soms moet het toch héél even.

BOERKINI BAAS OVER EIGEN LICHAAM

Lees: Pro-boerkini-demo’s op Nederlandse stranden.
Maar lees vooral: De  islamitische massamoord op vrouwen

_____________

 

Advertenties