Links: De bisschop van het Griekse eiland Chios, Markos Vasilakis, die wordt vervolgd voor het aanzetten tot rassenhaat omdat hij terecht opmerkte dat het merendeel van de migranten vanuit Turkije naar Griekenland geen vluchtelingen waren, maar illegale migranten. Rechts: Migranten bezetten de haven van Chios in april 2016.

Links: De bisschop van het Griekse eiland Chios, Markos Vasilakis, die wordt vervolgd voor het aanzetten tot rassenhaat omdat hij terecht opmerkte dat het merendeel van de migranten vanuit Turkije naar Griekenland geen vluchtelingen waren, maar illegale migranten. Rechts: migranten bezetten de haven van Chios in april 2016.

door Maria Polizoidou

  • Als het een “racistische misdaad” is voor een burger om nauwkeurig de percentages uit te spreken van vluchtelingen en illegale immigranten in het land, wat zal dan het volgende zijn, de gedachten-politie?
  • De Minister van Immigratie Zaken verklaarde zelf herhaaldelijk dat 50% tot 70% van de migratiestromen naar Griekenland, illegale migranten waren, en de rest was vluchtelingen. De illegalen komen uit 77 verschillende landen.
  • De echte reden voor het vervolgen van bisschop Markos, zo lijkt het, althans volgens de leden van de oppositie, is dat de regering verwacht dat de migratieovereenkomst van Turkije met de EU zal instorten, en dat als dit het geval is, de migrantenstromen in de komende maanden drastisch zullen toenemen.

In de kolenmijnen van 1911 tot 1986 functioneerden kanaries als vroegtijdig waarschuwingssysteem voor het lekken van gevaarlijke gassen. Wanneer de vogels tekenen . . . . . . . . . .  Lees verder op Gatestone Institute >>>

_______________