collaborateurs-palmaffia-bij-bezoek-netanyahu

 

Bij het scannen van het 8-uur-NON-journaal van gisteren zag ik (op 18:30) een zootje Palmaffia-collaborateurs voorbijkomen. Het motto is “Free Palestine” want dat is  de tekst van de button op het zwarte jasje van die warbossige professor rechts op de foto. Weet iemand wie dat is? En herken ik in de vrouw die het “manifest” voorleest de buitenechtelijke dochter van Adolf Eichmann, Angelien Eijsink (PvdA)? Wie daar aan de linkerkant van links naar rechts op een rijtje staan te NSB-en weet ik wél zeker: Han ten Broeke (VVD), Michiel Servaes (PvdA), Harry van Bommel (SP) en Sjoerd Sjoerdsma (D66).

In de vrolijke ontbijtshow met de lachebek-meiden van WNL zag ik zojuist Harry van Bommel vertellen wat hij aan Netanyahu ging vragen, namelijk waarom Netanyahu met zijn nederzettingenpolitiek de vrede in de weg bleef staan. Dat was, zei Harry, óók het bezwaar van de Nederlandse regering tegen Netanyahu. Tsja. Nou wéét Harry – en al die anderen die op bovenstaande foto staan en de hele Nederlandse regering – heel goed dat de Palmaffia’s van Abbas en Hamas geen vrede willen en slechts in een eigen staat geïnteresseerd zijn onder voorwaarde dat die staat Israël niet hoeft te erkennen en een springplank kan vormen voor de totale vernietiging van Israël. Dat maakt Harry, en al die huichelaars die op die foto staan, en de hele Nederlandse regering plus alle fracties die deze regering steunen, tot één heel grote kliek van walgelijke immorele onderkruipsels.

collaborateurs-professor-warbos

De warbos-professor

collaborateurs-button

De button op de jas van de warbos-professor. Zie voor een stukje werkelijkheidsvoorlichting qua Palmaffia’s & linkse collaborateurs de video hieronder

________________