*****************************************
UPDATE 6 maart 2017:

DENK jorist pers, klaagt over “intolerant Nederland”
******************************************

U ziet de (II) in de titel.
In de eerste aflevering schreef ik over Tunahan Kuzu

“Ja, stompzinnige antisemitische Turk, en er is maar één oorzaak voor die tragedie die trouwens al vanaf 1920 duurt, dus bijna 100 jaar: de terreur van de Palestijnse Arabieren.”

Dat schreef ik naar aanleiding van deze opmerking van ‘m:

“Het conflict tussen Israël en de Palestijnen duurt nu al meer dan een halve eeuw. Dit conflict heeft gezorgd voor bloed, onrecht en veel tragedie.

Nu, naar aanleiding van zijn handenschudweigering tegenover Netanyahu, zegt-ie het volgende:

“Gesprek met de commissie Buitenlandse Zaken met Netanyahu achter de rug. Terwijl de straten van Gaza in de zomer van 2014 rood kleurden door het bloed dat uit de aderen van kinderen spatte, worden hier rode lopers uitgerold. Dat verdient geen handdruk, maar een verwijzing naar #FreePalestine.” Straks een uitgebreider verslag op DENK.”

Ja klootzak, en die kinderen worden gedood in veel kleinere aantallen dan de Hamas-propganda – die door alle Westerse media klakkeloos worden overgenomen- beweert.

Ja fascist, en de kinderen die inderdaad gedood worden, worden gedood door een bewuste politiek van Hamas om zoveel mogelijk burgerslachtoffers te laten vallen onder de eigen bevolking door raketinstallaties in burgergebouwen te plaatsen, liefst moskeeën, scholen en ziekenhuizen en de eigen burgerbevoking op de daken te laten plaatsnemen.

Ja antisemiet, en de kinderen die gedood worden zouden al helemaal geen gevaar lopen als Hamas met raketten-terreur zou stoppen, want dat is de enige reden dat Israël tenslotte terug moet slaan, maar dat kan Hamas niet omdat ze leven van haat, corruptie en terreur en die koste wat kost levend moeten houden.

Overigens stompzinnige, antisemitische, fascistische klootzak van een Turk zou ik jou inderdaad nog geen hand geven al zou-ie er om die reden afgehakt worden. Zo’n intense verachting heb ik voor jouw soort.

hamas-spokesperson-introduction hamas-burgers-op-daken hamas-burgers-op-daken-1 hamas-burgers-op-daken-2

Advertenties