netanyahu-soldaat

Netanyahu als soldaat

***********************************************************
“Ik heb jaren geleden al eens gezegd dat er in het Westen een “apokalyptische scheiding der geesten” aan de gang is en wel op de brandpunten islam en Israël. Steeds meer raak ik ervan overtuigd dat een gloeiend hete oorlog op de loer ligt waarin die tegenstelling opgelost zal worden. De islam is het nieuwste en oudste nazisme, het is een quasi-religie van en voor psychopaten. De enige weg om een oorlog in Europa te voorkomen is: de islam definiëren als wat hij is, namelijk een 1400 jaar oude dreiging van een totalitair anti-humanisme, elke immigratie van moslims naar het Westen stoppen, een klassieke politiek van Kennan-containment contra de islam voeren zoals dat tegen het communisme is gebeurd en Israël volledig steunen. Maar de linkse suïcidale waanzin die West-Europa in zijn greep heeft, zal waarschijnlijk niet betijen. En als de apokalyps er is dan zullen de linksen zeggen: kijk, dat heb je nou van dat islam-bashen.”

*********************************************************************

Zelf heb ik een twee artikelen geproduceerd onder de titel “Kuzu van Denk is een stompzinnige antisemitische Turk”. Je kunt Denk niet gewoon alleen maar fascistisch noemen, dat wil zeggen Mussolini-achtig, dus zonder dat het antisemitisme een grote rol speelt. Want ondanks hun Westerse pakken en die ene kleurige negerin, baseert Denk zich op het Erdogan-islamisme en dat zit uiteraard, zoals alle islam, vol met Jodenhaat. De bedoeling van de publieke weigering om Netanyahu een hand te geven was deze: het enorme potentieel aan antisemitisme onder Neder-moslims om te zetten in stemmen voor Denk.

Nu heeft Likoed-Nederland een inhoudelijk prima artikel geproduceerd, maar onder een kinderlijke en veel te eufemistische titel: “Denk-partij heeft denkwijze van kleuters”.

Denk is een grote Hamas-fan en Likoed schrijft naar aanleiding van het terugslaan van Israël tegen de raketten van Hamas:

“Het is de kleuterlogica van radicale moslims: ‘Mama, toen ik dat Joodse jongetje op het schoolplein eens lekker ging schoppen, is hij mij terug gaan schoppen en heeft hij mij pijn gedaan, is dat niet gemeen?’ “

Maar radicale moslims – en dat zijn de Turkse leden van Denk – hebben in het algemeen totaal niet de logica van “kleuters” maar van nazi’s zoals Führer-Hitler-Erdogan-Prinzip en antisemitisme.  Likoed schrijft treffend:

“President-dictator Erdogan voert momenteel bij tienduizenden zuiveringen uit van kritische journalisten en politieke tegenstanders, die worden gevangen gezet of ontslagen. Turkije bezet Noord-Cyprus en Koerdistan, de Cyprioten worden bruut onderdrukt en de Koerden worden momenteel aangevallen door het Turkse leger. Net vandaag kondigde Erdogan een nieuw militair offensief tegen Turks Koerdistan aan. En denk maar niet Cyprioten en Koerden voor 98% van de bevolking zelfbestuur hebben, zoals de Palestijnen (100% in Gaza, 96% op de Westbank). Maar Turkije, Erdogan of de Turkse genocide op Armeense christenen worden nooit bekritiseerd, laat staan veroordeeld door Denk. De houding van Kuzu druipt dus van de hypocrisie, huichelachtigheid en haat.”

Dennis Honing: “Achter de multiraciale façade van DENK zit een gehaaide Tunahan Kuzu, die rustig spreekt op een protest van de neofascistische Grijze Wolven.” (Zie video hierboven)

Likoed wijst nog eens op de voorbeeldige democratie die Israël is, vooral als je in aanmerking neemt dat Israël als staat en samenleving in een woestijn van haat en dreiging moet overleven. Ja, als je juist dát land als haat-object neemt, dan moet je nooit meer pochen op je aanhankelijkheid aan de democratie en je bereidheid tot “bruggen bouwen”. Het enige wat Denk doet is de haat in Nederland mobiliseren en met nam de Jodenhaat onder moslims.

Over het linkse ploertendom in de Tweede Kamer heb ik afgelopen woensdag, eergisteren dus, iets gezegd onder de titel “Groepsfoto van de moderne NSB-ers: Ten Broeke, Servaes, Van Bommel, Sjoerdsma en Eijsink”, waarin de volgende passage:

“Nou wéét Harry – en al die anderen die op bovenstaande foto staan en de hele Nederlandse regering – heel goed dat de Palmaffia’s van Abbas en Hamas geen vrede willen en slechts in een eigen staat geïnteresseerd zijn onder voorwaarde dat die staat Israël niet hoeft te erkennen en een springplank kan vormen voor de totale vernietiging van Israël. Dat maakt Harry, en al die huichelaars die op die foto staan, en de hele Nederlandse regering plus alle fracties die deze regering steunen, tot één heel grote kliek van walgelijke immorele onderkruipsels.”

Via een artikel van Uri van As op OpinieZ verneem ik nog een paar details over het linkse tuig. Het artikel ziet de smerige Mossad-hoax van “anti-Zioniste” Leonie van Nierop in NSB-Handelsblad als bewuste stemmingmakerij voor het bezoek van Netanyahu. Dat is plausibel. Ik leer eruit dat Groen-Links bij de ontmoeting van kamerleden met Netanyahu, die Kuzu te baat nam om Netanyahu’s hand te weigeren, verstek heeft laten gaan. Dat nemen we mee als we volgende keer Jesse Klaver weer eens een stukje idealisme zien etaleren. Het CDA, dat geen afstand neemt van het pure antisemitisme van Dries van Agt, is volop bezig zich aan de kant van de collaborateurs te scharen. Dezelfde Uri van As heeft dat in een artikel van juni 2016 zonneklaar aangetoond. Dat stuk – “CDA vaart linkse koers en veraadt Israël” – eindigt met deze alinea:

“Kiezers die een Palestijnse terreurstaat willen erkennen en financieren kunnen kiezen uit D66, Groenlinks, SP, PvdA, PvdD, Denk èn het CDA. Voor de rest van Nederland is de keus niet alleen kleiner geworden maar vooral duidelijker. Zichtbaar verraad biedt helderheid in duistere tijden.”

Servaes

Servaes

Tenslotte nog iets over de PvdA. Over het antisemitisme in die partij heb ik tientallen keren geschreven: hier en hier en hier en hier en hier. Over de PvdA-er Michiel Servaes heb ik in december 2014 geschreven onder de serene titel  “Ik zou de antisemitische ratten Michiel Servaes (PvdA) en Kati Piri (PvdA) graag Breivikken”. Die schele rotzak heeft nog steeds niks bijgeleerd. Want wat lees ik bij Uri van As? Ook in 2016 volhardt mijnheer Servaes in het Kwaad:

“PvdA-kamerlid Michiel Servaes kon als coalitie- en partijgenoot natuurlijk niet deelnemen aan de provocatieve Kamervraagpogingen van D66, SP en DENK om minister Koenders te betrekken in de voorgekookte NRC-spionagerel. Dus schreef hij een brief. Een dreigbrief aan het adres van premier Netanyahu. Servaes waarschuwt de Israëlische premier nog één keer: stop met ‘illegaal beleid’ en ‘afwijzen van vredesinitiatieven’ of wij, alle linkse fracties inclusief het CDA, gaan over tot strafmaatregelen tegen Israël.”

Ik heb jaren geleden al eens gezegd dat er in het Westen een “apokalyptische scheiding der geesten” aan de gang is en wel op de brandpunten islam en Israël. Steeds meer raak ik ervan overtuigd dat een gloeiend hete oorlog op de loer ligt waarin die tegenstelling opgelost zal worden. De islam is het nieuwste en oudste nazisme, het is een quasi-religie van en voor psychopaten. De enige weg om een oorlog in Europa te voorkomen is: de islam definiëren als wat hij is, namelijk een 1400 jaar oude dreiging van een totalitair anti-humanisme, elke immigratie van moslims naar het Westen stoppen, een klassieke politiek van Kennan-containment contra de islam voeren zoals dat tegen het communisme is gebeurd en Israël volledig steunen. Maar de linkse suïcidale waanzin die West-Europa in zijn greep heeft, zal waarschijnlijk niet betijen. En als de apokalyps er is dan zullen de linksen zeggen: “Kijk, dat krijg je nou van dat islam-bashen!”

_________________________

 

Advertenties