poelenburgse-islammentaliteit-2poelenburgse-islammentaliteit

Hier boven stills van de video die ik hieronder zal bespreken. Want ik krijg ‘m niet ge-embed. Bewegend praatbeeld bij GeenStijl en bij NH-nieuws.

Stoer doen om stemmen af te snoepen van de PVV na decennia wegkijken, ontkennen en toedekken: de moreel ankerloze baviaan Mark Rutte sprak van “tuig van de richel”. Ik vraag mij allang af of die richel misschien slaat op het looppad waarop mannen in een tuig de trekschuiten trokken waarop theedrinkende dames in crinoline. Maar dit geheel terzijde.

Mijn diepe inzicht in wat (cultuur-)moslims zijn, komt voort uit 40 jaar aanzwellend straatgevoel in Amsterdamse kansenparelkrachtwijken, de krant lezen, tv kijken en de laatste 10 jaar steeds meer de islam bestuderen.

De video hierboven laat de harde kern zien van islamitisch irrationalisme waarin feiten er niet toe doen. Het sluit perfect aan bij het postmoderne cultuur-relativistische individualisme: er zijn geen feiten, alleen maar verschillende manieren hoe je tegen de feiten aankijkt. En moslims weten precies hoe ze tegen de feiten willen aankijken: zij hebben nooit iets verkeerds gedaan, zijn superieur en tegelijk ook altijd het slachtoffer. De linkse cultuur-relativisten zijn het ermee eens. Nou ja, die vinden de islam misschien niet superieur, maar minstens gelijkwaardig, terwijl het natuurlijk de oudste vorm van een nazi-mentaliteit vertegenwoordigt.

Laat goed tot je doordringen hoeveel smerige bedreiging en smerige Umwertung aller Werte hier tegenover dit meisje plaats vindt. En besef dat, als de islam hier de cultuur gaat overheersen, het hele maatschappelijke bestel doordrongen zal raken van deze mentaliteit. Je wordt op een gegeven moment niet alleen wakker met het besef (Komrij) dat we allemaal Ali heten, maar ook dat we allemaal in Pakistan wonen.

De pelenburgse haatvlogger worden wel eens vogelverschrikkerkwaliteiten toegeschreven, maar GeenStijl ziet een lama in 'm.

De Poelenburgse haatvlogger worden wel eens vogelverschrikkerkwaliteiten toegeschreven, maar GeenStijl ziet een lama in ‘m.

Ik ben wel eens bang dat die slachtofferige en rancuneuze nazi-mentaliteit in veel moslims genetisch is geworden. Bij koeien schijn je maar ‘n generatie of vijf op bepaalde eigenschappen te hoeven doorfokken om ze overerfbaar te maken. En zoals ik eerder schreef:

“Zou het kunnen dat een ‘religie’, de islam, die in werkelijkheid een anti-humaan totalitair systeem is en die elk aspect van het leven misvormt, in de loop van 1400 jaar en 70 generaties genetisch muterende effecten op mensen heeft gehad?  Neem nou dat onderzoek naar die Londense taxichauffeurs bij wie door dat jarenlang uit hun hoofd leren van het Londense stratenplan fysiologisch aantoonbare veranderingen in hun brein optraden.”

In de Nederlandse vertaling van het boek van Jerzy Kosinski getiteld “De geverfde Vogel” staat een motto dat ik eerder citeerde. Het zijn regels van Vladimir Majakovski:

“( . . .) en alleen God,
almachtig inderdaad,
wist: het zijn zoogdieren
uit verschillend zaad.”

Ik citeer Wikipedia:

 “ ‘De geverfde vogel’ gaat over een Joodse jongen die tijdens de Tweede Wereldoorlog rondzwierf over het Poolse platteland. De titel verwijst naar een primitief gebruik waarbij een vogel gevangen wordt en vervolgens met felle kleuren beschilderd, waarna de vogel teruggezet wordt bij zijn soortgenoten. Die herkennen de geverfde vogel niet en verstoten hem, desnoods met geweld.”

Nu zou je kunnen denken dat hierboven een racistisch pleidooi staat om de moslims te verstoten. Nee hoor: daar staat alleen een pleidooi om de racistische islam te verstoten, want dat is een ideologie wier aanhangers zich opzichtig verven en zij zijn het die juist de ongeverfde of andersgeverfde vogels zullen verstoten – en erger – zo gauw ze macht daarvoor krijgen. Dat bewijst een geschiedenis van 1400 jaar islam. En wat je aan irrationalistische agressie ziet in bovenstaand filmpje is de kern van de willekeur die zodadelijk zal gaan heersen in Europa als het Westen niet heel snel gaat doen wat ik al jaren bepleit:

“( . . .) de islam definiëren als wat hij is, namelijk een 1400 jaar oude dreiging van een totalitair anti-humanisme, elke immigratie van moslims naar het Westen stoppen, een klassieke politiek van Kennan-containment contra de islam voeren zoals dat tegen het communisme is gebeurd en Israël volledig steunen.”

Wat ik ook al jaren pro-forma bepleit om het bewustzijn te wekken dat de islam een quasi-religie van en voor psychopaten is en een clear and present danger: verbied die hele islam, alle materiële en verbale uitingen ervan. Dat zou op dit moment niet praktisch zijn en ook politiek onhaalbaar, maar het bewustzijn dat het wel zou moeten, zou ook bij onze quasi-elite van zelfverheffingsneuroten verankerd moeten raken. Ik moet wel zeggen dat onder de massieve druk van het islamitische wereldnieuws en het islamitisch wijknieuws er ook bij linkse zelfmanifestanten langzaam iets aan het schuiven is. Voor wie geïnteresseerd is in wat bijscholing op islamitisch wijkniveau kan hier terecht, bij een bloemlezing die ik 10 jaar geleden verzorgde.

UPDATE:

Elsevier meldt de aanvang wat elke straatwijze met common sense die zelfs maar oppervlakkig het nieuws volgt al 20 jaar ziet groeien: de backlash van gewelddadig rechts. De burgeroorlog die ik al jaren voorspel, neemt  vorm aan:

“Op Facebook staat inmiddels een oproep om ‘ratten te vangen‘, waarbij heel sterk wordt verwezen naar vlogger Ismail Ilgun en het groepje dat voor overlast zorgt. Boven de pagina ‘Ratten vangen in Zaandam’ is Ilguns foto geplaatst. Eronder staat ‘de dringende oproep voor een aantal vrijwilligers die zaterdag 17 september de wijk wil ontdoen van een aantal vieze smerige besmette stinkratten’.

Daarbij zijn ‘alle middelen toegestaan om de wijk vrij te krijgen van deze smerige diersoort’, die te herkennen is ‘aan hun flinke haakneus en ingevallen magere lichaam’. De pagina heeft al meer dan tweeduizend geïnteresseerden. Meer dan negenhonderd mensen hebben aangegeven dat ze naar dit ‘evenement’ zullen gaan. Voorlopig is de geest dus nog niet in de fles in Zaandam.”

_______________

 

Advertenties