sharpston-eleanor-jpg

Bovenstaand portret is van Eleanor Sharpston, de Engelse advocaat generaal bij het Europees Gerechtshof. Ze vindt dat Hamas nu maar eens van de lijst van terroristische organisaties af moet. Ik heb een verlangen dat goedmensenvlees met mijn blote vingers van dat smoel te klauwen en haar daarna te wurgen. Is dat zondig? Ben ik nou een slecht mens?

De website “Vlaamse Vrienden van Israël” brengt mij dit bericht en deze website geeft zeer terecht een indruk van een van de laatste grote manifestaties van Hamas. Dat doet Vlaamse Vrienden van Israël door onderstaande foto met onderschrift te plaatsen.

hamas-m75-twee

Gaza, 8 december 2012. Naar aanleiding van de 25ste verjaardag van de eerste aanslag van Hamas tegen Israël werd een groot jubileum gehouden. Op het podium werd een reusachtige kartonnen replica van een qassamraket geplaatst, de zogeheten superraket “M-75”, als symbool van de Palestijnse genocidale gewapende strijd tegen Israël. Vanop het podium schreeuwde Hamasleider Khaled Meshaal de massa toe: “Vandaag Gaza, morgen Ramallah en dan Jeruzalem, Haïfa en Jaffa”

Hieronder nog wat sfeerfoto’s.
hamas-m75

gaza-executie

Straat-executie in Gaza

hamas-haniyeh-tunnels

Terreurtunnels vanuit Gaza

_________________

Advertenties