Je zou toch niet zeggen als je dat edelgelaat ziet dat het een antisemitische ploert is. Misschien is het wel een Jood. Nou ja: In dat geval is het dus wat ik een meegaande Jood noem.

Je zou toch niet zeggen als je dat edelgelaat ziet dat het een antisemitische ploert is? Misschien is het zelf wel een Jood! Nou ja: in dat geval is het dus wat ik een meegaande Jood noem.

Het advocatenkantoor Pestman doet aangifte tegen Minister Asscher omdat hij, zo domkopt hamsterwang Astrid Kersseboom van het NON-journaal

“volledige AOW-pensioenen heeft laten uitkeren aan Joodse kolonisten in illegale nederzettingen in Palestijns gebied. Dat is tegen de wet.”

Voice over lieglastert bij beelden uit Samaria-Judea:

“Het gaat om de mensen die hier wonen: de Joodse nederzettingen op de Westelijke Jordaanoever. Zij kregen jarenlang een volledige AOW-uitkering, terwijl dat niet mag. Vandaar de aanklacht.”

En dan komt het waardige baardhoofd van Michiel Pestman in beeld, van wie je op het eerste gezicht niet zou zeggen dat hij een antisemitische ploert is. Nee, op het eerste gezicht heeft zijn aangelaat best iets nobels. Het zou een humanistische mensenvriend kunnen zijn. Maar hij laat zich dus gebruiken voor een heel smerig zaakje. Aldus vraagt dan ook de NOS-interviewer (hulde!) aan de heer Michiel Pestman:

“Wat hebben zij [die “cliënten” van Pestman] er voor belang bij: het gaat maar om een paar uitkeringen.”

Pestman:

“Ja, de belangen zijn klein, maar het rechtsstatelijke beginsel is belangrijk. En daar maken onze cliënten zich met name zorgen over: het rechtsstatelijke beginsel. Dat de minister in beginsel gewoon de wet moet uitvoeren.”

De antisemitisch-islamitische Jodenhaat-cliënten “maken zich zorgen”?

Waarover maken deze nazislami’s zich zorgen?

Over het rechtsstatelijke beginsel!

Ik denk dat Asscher wel opgelucht zal zijn. Nu kan hij de partijlijn gaan volgen en die pensioenen van oude, waarschijnlijk nog door de nazi’s vervolgde Joden, flink korten. Want als je de BDS-actie steunt, je hebt een antisemiet als Frans Timmermans in de gelederen, alsmede antisemieten als die schele Servaes plus die pottenkop Piri en je propageert die lasterleugens over “bezette gebieden”, dan moet je consequent zijn en die paar ouwe Joden daar aanpakken.

Ben benieuwd welke stemmen zodadelijk in de Tweede Kamer het enige juiste standpunt gaan innemen, namelijk dat de Joden moreel en internationaal-rechtelijk duizend procent recht hebben om op elke plek in Samaria-Judea. Zoals ik al honderd keer heb uitgelegd. En als je het héél pregnant wilt zeggen: het ontzeggen van het recht van nederzetting voor Joden in Samaria-Judea is collaboreren met de Hamas- en ISIS-genocidalisten.

Die Pestman, meen ik in de gauwigheid gezien te hebben, is ook betrokken geweest bij aanklachten tegen Wilders. En wie die cliënten allemaal zijn, weet ik ook niet, maar gegarandeerd dat er een islamitische Jodenhaat-agenda achter zit. Enfin, om dat uit te zoeken hebben we GeenStijl. Heren Spartacus en Van Rossem: aan het werk!

UPDATE 11 OKTOBER 2016:

De heren Spartacus en Van Rossem heb ik ‘r nog steeds niet over gehoord. Maar onder de titel “Het ‘misdrijf’ van minister Asscher” heeft Uri van As van “OpinieZ” nog eens een stuk gewijd aan de kwestie en er nog twee aangekondigd. Dit gaat dus tot op de bodem uitgezocht worden! Ik leer uit dit stuk dat Asscher “een werkend geweten” heeft, maar als dat zo zou zijn dan zou hij geen lid kunnen zijn van pro-BDS-partij PvdA waarvan antisemieten als Frans Timmermans alsook Michiel Servaes en Kati Piri lid zijn. Wat ik weer wel direct aanneem is dat Pestman  eigenlijk deel uitmaakt van advocatenkantoor Prakken d’Oliveira. Waarvan acta!

___________________

Advertenties