Palmen grinnikend omdat ze Brigitte Bardot een fascistisch kreng heeft genoemd

Palmen na-grinnikend omdat ze Brigitte Bardot een fascistisch kreng heeft genoemd

In De Wereld Deugt Door (© Van Rossem) was Connie Palmen weer eens aan het dwaaldeugen (© Van Rossem). De eerste keer dat ik het althans opmerkte, was toen ze haar handtekening zette onder een publieke uitbarsting van krankzinnigheid van “Denkeres des Vaderlands” Marli Huijer getiteld “We zijn allemaal migranten – een pleidooi voor Europese openheid”. De krankzinnigheid zat ‘m hierin dat de woorden islam of moslim er niet in voor kwamen. Als je onder zo’n tekst een handtekening zet, verklaar je je impliciet solidair met de nazi-ideologie die de islam is. Vandaar dat “nazistische” richting La Palmen. Dat “tiefushoer” is gewoon om aan mijn razernij lucht te geven. Niet alleen vanwege die nazislam-collaboratie, maar vooral vanwege dat innuenderend invectiveren van Brigitte Bardot op 2:20 in DWDD:

“Je ziet aan Brigitte Bardot: dat is echt een kreng, een lelijk dik fascistisch kreng, een hele nare vrouw.”

Let op het intense gegrinnik na deze woorden ook bij deuglijk Hanneke Groenteman. Hieronder genietend publiek vlak na Palmens Bardot-bashing.

dwdd-publiek-geniet-van-bardot-bashen-door-palmen

Zeg, Palmen, luister eens, uitgeteerde grafhoer: jij moet eens gaan lezen hoe Bardot wél stelling heeft genomen tegen de oudste manifestatie van een nazi-mentaliteit ter wereld: de islam. En lees het bij Phyllis Chesler, die haar zet in één rijtje met Oriana Fallaci en Bat Ye’Or. Lees het hier. Bardot is inmiddels in Frankrijk 5 keer veroordeeld voor het bedrijven van “racisme”, dat wil zeggen: het aan de kaak stellen van de meest racistische ideologie die deze aardkloot ooit gezien heeft, de islam. In de video hieronder wordt één van de redenen uit de doeken gedaan waarom ze die halsafsnijdersideologie haat: moslims snijden niet alleen bij mensen maar ook bij dieren de strot onverdoofd af.

___________

Advertenties