hillary-drone-this-guy

GeenStijl meldt dat Wikileaks zijn eigen verjaardag viert met een kadootje aan zichzelf, zijnde een kwootje van Hillary:

“Can’t we just drone this guy?”

Ze zei het in een ontmoeting met hoge leger-officieren waarin de strategie werd besproken om de imago-schade voor de Amerikaanse regering door Wiki-leaks te beperken. Blijkens de tekst méénde ze wat ze zei. Dat verwondert niet. Wierd Duk heeft in dit verband terecht gewezen op de manier waarop ze zich vrolijk zat te maken over de gruwelijke dood van Khadaffi:

“We came, we saw, he died.”

Dat klopt wel met haar misdadige onverschilligheid waardoor ze de al net zo gruwelijke dood van Amerika’s ambassadeur en drie van zijn medewerkers in Benghazi op haar geweten laadde.

Het is een moreel losgeslagen en gewetenloos wijf. Zoals ik eerder zei:

 “( . . .) achter haar masker van fatsoen zit niet alleen een hoop seksueel avonturisme verborgen – zowel bij haar als haar man –  maar ook echte morele corruptie en decadentie. Van het toedekken van de seksuele escapades van Bill via intimidatie en de corruptie via de Clinton Foundation hoeft maar de helft waar te zijn om haar moreel veel lager in te schalen dan Trump.”

Je moet eens gaan kijken hoe dat secreet met een stalen gezicht blijft draaien en liegen terwijl een senator haar onweerlegbaar zit uit te spellen dat ze heel precies wist dat een bepaalde video niet de oorzaak was geweest van de aanval op de ambassade in Benghazi en dat ze daarover bewust heel Amerika had voorgelogen.

Ik bid dat Donald Trump die krankzinnige vette adder in november verplettert.

hillary-we-came

We came, we saw, he died

______________