De vragensteller in de turkwaze polo is inderdaad nogal cocky

De vragensteller in de turkwaze lila-paars-blauwe polo is inderdaad nogal cocky

Na nine-eleven, zegt Christopher Hitchens (1949 – 2011), heeft hij flink wat energie gestoken in het bestrijden van het apokalyptische messianisme dat hij inherent ziet in alle monotheïstische godsdiensten. Hij vergeet dat het in de islam mainstream en dominant is en in de Joods-Christelijjk-Verlichte traditie fringe en machteloos. En dan maakt-ie een domme uitglijer die ik nog niet van ‘m kende. Hij moet toch een pathologische Jodenhater geweest zijn, want met zijn niveau van kennis van de internationale politiek móét hij beter hebben geweten.

Vanaf 3:20:

“When you look at the Israeli settlers, paid often by American tax-payers, designed to steal enough land from other people and get all the Jews ino the promised land and all the non-Jews out of it, then finally the Jewish people would be worthy of the return of the Messiah and there are people in this country who consider it their job to help this happen so that Armagedon can occur. So the painfull business of living as humans and studying civilisation and try to acquire knowledge and learning and health from medicin can all be scrapped and the cult of death can take over.”

Ja, dat zijn typisch de Joden in Samaria-Judea, het land waarop de Joden duizend procent moreel en juridisch recht hebben te wonen, het land dat ze voor goed geld gekocht hebben en dat ze met hun levensbevestigende houding tot bloei hebben gebracht, zoals heel Israël. En die bewering dat Joden weinig studieus zijn en niet zo goed in welzijn bevorderende technologie: dat spant wel de kroon. Oh nee! De kroon spant toch de bespottelijke opmerking dat Joden maar eens beter, zoals Hitchens zelf neem ik aan, zich moeten zetten tot “the painfull business of living as humans”. Nee, painfull living, dat is niet de cup of tea van de Joden. En dan ook nog “as humans”! Het moet niet veel gekker worden.

Lees:

1) “Caroline Glick: kritiek op de nederzettingen is genocidale Jodenhaat

2) “Nourdin el Ouali, NIDA, DOCP en de leugen-boycot van Israël

3) “Werk in Uitvoering: een korte geschiedenis van Israël

______________

Advertenties