Wat dat is? Daar heeft natuurlijk een tong-piercing gezeten die ze bij het clitoraal stimuleren gebruikte. Ja, die Clintons hadden een wel héél modern huwelijk! Het enge wat nog ontbreekt zijn berichten homoseksualitit bij Bill en clusterfuck-orgieën

Wat dat is? Daar heeft natuurlijk een tong-piercing gezeten die ze bij het clitoraal stimuleren gebruikte. Ja, die Clintons hadden een hartstikke modern huwelijk! Het enige wat nog ontbreekt zijn berichten over homoseksualiteit bij Bill en over clusterfuck-orgieën

Deze passage –  in Elseviers bericht over het meest recente debat tussen Trump en Hillary – zegt alles:

In het eerste half uur van het townhall debat – waarbij kiezers vragen konden stellen aan de kandidaten – werd Trump gedwongen vrijwel alleen te praten over de gelekte tape waarop hij op vulgaire wijze praat over vrouwen. ‘Het zijn maar woorden. Ik ben er niet trots op,’ zei hij, voordat hij de aanval inzette. ‘Bill Clinton misbruikte vrouwen en Hillary hielp hem. Vertel mij niet over woorden.’

Waarover zegt deze passage alles?  Over het bijna-monopolie van de nep-linkse media, óók in Amerika, over de staat van het “feminisme” in het hele Westen en trouwens de hele gehersenspoelde bevolking. Wat is dat dan voor een staat? Dat is een staat van verkleuterd, kwezelend en geperverteerd “Christendom”, waaruit de reële wereld verdwenen is. De schijn-wereld dus waarin het zelfverheffingsneurotenmachtsconglomeraat regeert.

De reële wereld is namelijk die waarin waarin Bil Clinton echt misbruik heeft gemaakt van zijn machtspositie om allerlei vrouwen die op de een of andere manier van hem afhankelijk waren te serie-neuken en waarin Hillary Clinton die vrouwen intimideerde teneinde ze het zwijgen op te leggen. Maar de vragen vanuit de zaal gingen dus niet over dat echte misbruik van Bill en over die door Hillary geïntimideerde vrouwen – van wie er vier in de zaal zaten! –  maar over de stoere puber-taal van Trump.

Het is net als met die nijlpaarden-kut die in de Volkskrant schrijft. Hoe heet ze ook alweer? Asha ten Tuinbroeke? Die vindt de islam, kindhuwelijken en meisjesbesnijdenis veel kleinere problemen dan roze rolbevestiging in speelgoedfolders. Ik zeg: het blote wijf moet roze geschilderd worden en in Artis – uiteraard naakt – een mooie kooi met Klima-Anlage ter beschikking krijgen. En met veel fout speelgoed erin uit de Bart Smit-folder. Zo: ben ik ook eens stoer.

Een geestelijk volwassen stukkie van mijn meesterhand over Trumps kinderlijk knapenknotsen versus de echte morele decadentie van het echtpaar Bill en Hillary vindt u onder de titel “Trump blijft moreel superieur aan Hillary en Bill”.

INSTANTUELE UPDATE:

Spartacus van GeenStijl is journalistiek bezig geweest en heeft het een en ander verzameld. Bijvoorbeeld:

bill-looks-guilty-4-in-front-rowbill-hey-bill-we-were-stupid-enough

Op 27 seconden zegt Trump: “You’re right about islamophobia and that is a shame.” En dat vind ik nou weer een schaam, want de islam – niet alleen maar “radicale islam”: dat is een tautologie – representeert in zijn geheel de oudste manifestatie ter wereld van een nazi-mentaliteit.

________________

Advertenties