trump-octopussy

Althans de beschuldiging daarvan. Het NOS-journaal van 7 uur laat een Amerikaanse dame aan het woord die getuigt dat vele jaren geleden Trumps handen ineens overal op haar lichaam zaten. “Hij leek wel een octopus” zei de dame. Octopussy. Het moet 30 jaar geleden in een vliegtuig gebeurd zijn. En dan is er ook nog een verhaal van een dame van 10 jaar geleden dat zich afspeelt bij een lift.

Tsja: té geile mannen. Wat moet je ermee?

En dat terwijl ik een stukkie had klaar staan getiteld

“De dubbele on-moraal van de Clintons en de systeem-media”

Daarin lag het zwaartepunt weliswaar op de met het islam-terrorisme collaborerende politiek van Hillary & Barack Hoessein, maar toch . . . . . .  enfin, ik weet het ook even niet meer en geef de tekst zoals ik ‘m klaar had staan:

Daniel Greenfield legt het in Front Page Magazine nog eens uit. Hoe Bill en Hillary Clinton tijdens de Lewinsky affaire bezwoeren dat er echt dringender nationale zaken waren dan Bills seks-daden.  De systeem-media waren het er mee eens. Nu vinden Bill en Hillary Clinton dat de seks-woorden van Donald Trump de hoogste prioriteit moeten hebben. De systeem-media zijn het er mee eens.

Intussen tikt de klok van het islamitisch terrorisme. Hillary is samen met Obama – die zelfs gedurende zijn hele ambtsperiode aan zijn ambtenaren heeft verboden de woorden islam en terreur te koppelen! –  verantwoordelijk voor de bevordering van de “Arabische Lente” die nu zomerse vrucht draagt in de vorm van ISIS en een Midden-Oosten in totale chaos.

Greenfield:

The Clintons have cost the lives of thousands of Americans and the lives of hundreds of thousands of people around the world with their approach to ‘security matters’. The real question may be how many more lives, especially American lives, their way of doing things will cost.

Hillary Clinton is determined to dump massive numbers of Syrian Muslim migrants in this country despite the terror risk. She has doubled down on the destructive policies that led to the rise of ISIS.” [mijn blauwe vet]

trump-grabbing-a-pussy

Lees ook:

De nep-linkse monopoliemedia: Trump-demonisering en publieks-verkleutering

Trump blijft moreel superieur aan Hillary en Bill

____________________