wilders-rechters-proces-mei-2016

Ik hou het zwakzinnige geouwehoer van de bef-toga’s inzake het Wilders-proces –  (begint aanstaande maandag) – niet bij, maar Syp Wynia van Elsevier heeft nu een en ander op een lange, lange rij gezet. We pikken de essentie er uit:

De Wilders-rechters baseren zich blijkbaar op de EU-rechters in Straatsburg die vinden dat politici ‘vanwege hun belangrijke maatschappelijke functie moeten vermijden dat zij intolerantie voeden.

Om te beginnen heb ik geen zak te maken met EU-D66-rechters. Op dat gebouw in Straatsburg moet een keer een neutronenbom zodat al het leven eruit verdwijnt en het gebouw als een Nie-Wieder-Denkmal kan blijven staan.

Maar als je toch nog verder wilt redeneren en dat doet Wynia, dan moet je volgens Wynia tot de conclusie komen dat niemand weet wat “intolerantie” is.

Maar hier kan ik helpen! Ik weet namelijk heel goed wat intolerantie is. Zelfs wat moorddadige en totalitaire intolerantie is. Die is namelijk belichaamd in de islam en de cultuur die deze islam al 1400 jaar voortbrengt. De islam heeft alle wezenskenmerken gemeen met het nazisme. Marokkanen zijn, net als Turken,  over het algemeen islamieten en minimaal “cultuur-islamieten”. Dus als Wilders minder Marokkanen wil dan wil hij minder moorddadig intolerante nazi’s.

Nee, ze zijn niet allemaal zo. Maar dat heeft Wilders ook niet gezegd. Er zijn ook goeie! U dacht godverdomme toch niet ook maar voor één seconde dat we de goeie zoue vergete!

Trouwens: als we dan toch binnen de modern-justitiële waanzins-kaders willen redeneren: what about de uitspraak van het Europese Mensenrechtenhof in 1976:

 “Freedom of expression ( . . .) is applicable ( . . .) also to those [ideas] that offend, shock or disturb the State or any sector of the population”.

Ja, ik verbaas me er ook over dat er in de laatste 50 jaar toch nog minstens één rechterlijke uitspraak gevonden kan worden, waarvan een normaal mens niet gaat giechelen. (Definieer “normaal”, Pennings! Nou, ikke bijvoorbeeld.)

__________________

Advertenties