Spartacus van GeenStijl: deze dame is het beste bewijs dat een Joodse staat van levensbelang is

Spartacus van GeenStijl: deze dame is het beste bewijs dat een Joodse staat van levensbelang is

Phyllis Chesler is een échte feministe, eentje die niet geperverteerd is tot een goedpraatster van het gruwelijkste patriarchale machismo dat de geschiedenis ooit gezien heeft: de nazistische islam. Ze heeft regelmatig bijgedragen aan weblog “Front Page Magazine” dat in Amerika fungeert als onvermoeibare signalist van de synergie tussen Israël-hatend nep-links, de islam zelf, en de racistische zwarte fascisten van “Black Lives Matter”. Chesler schreef dit keer over de onstuitbare irrationaliteit die de Israël-haat in nep-linkse kringen kenmerkt.

Ze zit aan een etentje met een aantal vrienden. Een van heb is een goed opgeleide Joodse Amerikaan, die op een gegeven moment dwingelanderig over de zieligheid van “de Palestijnen” begint te praten. Verder zaten er in het gezelschap

“( . . .) two author-scholars who, between them, have published 15 books and thousands of articles, many of them dealing with the history and nature of Islam, tribal gender and religious apartheid, Israel, and anti-Semitism, etc. Among us was a third author, who had also served four tours of duty in the IDF. ( . . .) The two author-scholars presented facts, cited statistics. I pulled down book after book from my shelves. We got nowhere.

‘Look’, he said, ‘I have some really good Muslim friends, they’re Americans, totally Westernized, they are Palestinians. They strongly feel that this is their identity. Why deny them the identity of their choice?’

And then I understood that the pro-Palestinian/anti-Zionist propaganda behind the relentless BDS campaign is successful precisely because so many Americans of all ages, are without knowledge; without respect for knowledge; do not know this; and frankly, don’t care.”

Deze waanzin is heel herkenbaar. Op de identiteits-pagina van mijn website staat onder heel veel meer:

“Linksen en moslims trekken samen op en hebben in elk geval twee dingen gemeen: beiden zijn feiten-resistent en je kan ze dus niet overtuigen, alleen bestrijden.”

Hier hebben dus het academische deconstructivisme en cultuurrelativisme van quasi-links het Westen gebracht: waarheid is jouw subjectieve feitenvrije gevoel. Dit feitenvrije subjectivisme stelt quasi-links – (bestaande uit een kleine academische quasi-elite die de hele politiek en de media beheerst) – al decennia in staat om via een gemonopoliseerd subsidiestelsel driekwart van de Nederlandse bevolking te hersenspoelen met  Israël-haat en islam-Verharmlosung.

Het is puur Irrationalisme en laat nu toevallig ook onder moslims die anti-Rede wijd verbreid zijn! Daar zijn geleerde boeken over, ik heb het zelf eerder gesignaleerd en aan de hand van Nederlandse voorbeelden geïllustreerd. En ik heb me afgevraagd in hoeverre en met hoevelen moslims genetische irrationalisten zijn geworden.

“Spartacus” van GeenStijl geeft een perfecte illustratie van die  irrationalistische haat jegens Israël, die alleen maar in stand kan blijven als je consequent weigert je van de feiten op de hoogte te stellen. Ga maar eens onderstaande twee filmpjes kijken en zie hoe de hoofddoeken en verdere people of colour hun uitzinnige haat demonstreren jegens het volk dat de enige humane en hoogtechnologische democratie heeft gerealiseerd in het Midden Oosten op een grondgebied waarop ze duizend procent juridisch en moreel recht hebben te wonen.

__________________

Advertenties