zaanse-straatterrorist-wordt-filosoof

In dit stukkie parasiteer ik weer eens op Spartacus van GeenStijl. Dat mag ik want hij wordt betaald en ik niet. Hierboven ziet u hoe nep-links in de vorm van het arty-farty weblog (debiele inhoud in strakke vormgeving) “De Correspondent” en pc-debatcentrum “De Rode Hoed” straatterroristen uit het islamische Kulturbereich salonfähig macht. Over hoe “De Wereld Deugt Door” (© Van Rossem) hetzelfde deed, leest u in mijn stuk: “TopNotch-er Kees de Koning betuigt bij DWDD zijn liefde voor islamitische negernazi’s want dat zijn z’n verdienmodellen”. Voor algemene kennis gaat u naar “Nee, moreel ankerloze baviaan Mark Rutte: geen tuig van de richel, maar redeloze moslims”.

Maar lees dit en ook dat van Spartacus over de bedreigingen die Juliette Rot nog steeds ontvangt nadat ze op straat geïntimideerd is door die laffe vogelverschrikker met die giga-neus en die lamakop. En speel vooral de filmpjes af.

poelenburgse-islammentaliteit-kaaskoppen

“Luister goed kankerkaaskoppen! Hé vriend luister goed naar die Rixie! [Heet die mijnheer met dat petje zo?]. Kom hier vriend! Gaan we zien brada! Allemaal doodmaken jullie!” 

En voor het bredere kader van de gangsterislam in Europa gaat u dit filmpje even bekijken:

________________

Advertenties